Konu: Linkin Park Şarkı Sözleri Ptsi Ağus. 09, 2010 9:34 am
Numb I'm tired of being what you want me to be Senin istediğin gibi olmaktan sıkıldım
Feeling so faithless lost under the surface Yerin altında inançsız bir sekilde kaybolumuş hissediyorum.
Don't know what you're expecting of me Benden ne beklediğini bilmiyorum
Put under the pressure of walking in your shoes Ayakkabinin içinde yürümenin baskısı altındayım
Every step I take is another mistake to you Attığım her adim sana göre yeni bir yanlış
Nakarat :
[ I've become so numb I can't feel you there O kadar hissizleştim ki senin burada olduğunu fark edemiyorum
I've become so tired Çok yoruldum
So much more aware I'm becoming this Ne hale geldiğimin çok daha fazla farkına vardım
All I want to do is be more like me and be less like you Tek istediğim daha cok benim gibi, daha az senin gibi olmak ]
Can't you see that you're smothering me Beni boğduğunu göremiyormusun
Holding too tightly afraid to lose control Kontrolu kaybetme korkusu ile çok sıkı tuttuğunu
Cause everything that you thought I would be Çünkü benim olabileceğimi sandiğin her şey
Has fallen apart right in front of you Dağılıverdi gozünün önünde
Every step that I take is another mistake to you Attığım her adim sana göre yeni bir yanlış
And every second I waste is more than I can take Ve harcadiğim her saniye dayanabileceğimden fazla
Nakarat
And I know Ve biliyorum
I may end up failing too Hüsrana da uğrayabilirim
But I know Ama biliyorum
You were just like me with someone disappointed in you Sende hayal kırıklığına uğrayan biriyle tıpkı benim gibiydin
Konu: Geri: Linkin Park Şarkı Sözleri Ptsi Ağus. 09, 2010 9:35 am
My Reason I've never liked the shelter Sığınakları hiç sevmedim I'm constantly alone Ben sürekli yalnızım I'm poinitng out my weakness Zayıflığımı belirtiyorum There's an emptyness at home Evde boşluklar var
I need to find a reason Bir sebep bulmam gerekli To live this way Bu şekilde yaşamak için I'm running out of patience Sabrımı tüketiyorum And my life is over Ve hayatım sona eriyor
I'm standing here Burada duruyorum but I'm on my way ama yolumdayım searching to find an answer bir cevap bulmak için arıyorum I'm standing here Burada duruyorum but it's all the same ama hepsi aynı and I'm running out of patience ve sabrımı tüketiyorum
(nakarat) And I will take my reason from you Ve sebebimi alacağım senden And I've gained a reason from you Ve bir sebep kazandım senden But you left me Ama beni bıraktın You left me here Burada bıraktın And I'm alone Ve ben yalnızım
Been stripped of my innocence Saflığım üzerimden alındı Take pity in myself İçime şefkat koy A certain chain of grievance Kesin bir yakınma z****ri That puts me in this hell Beni bu cehenneme çeker
I need to find a reason Bir sebep bulmam gerekli To live this way Bu şekilde yaşamak için I'm running out of patience Sabrımı tüketiyorum And my life is over Ve hayatım sona eriyor
I'm standing here Burada duruyorum but I'm on my way ama yolumdayım searching to find an answer bir cevap bulmak için arıyorum I'm standing here Burada duruyorum but it's all the same ama hepsi aynı and I'm running out of patience ve sabrımı tüketiyorum
(nakarat) And I will take my reason from you Ve sebebimi alacağım senden And I've gained a reason from you Ve bir sebep kazandım senden But you left me Ama beni bıraktın You left me here Burada bıraktın I'm all alone Ben tamamen yalnızım I'm all alone Ben tamamen yalnızım I'm all alone Ben tamamen yalnızım I'm all alone Ben tamamen yalnızım
Aaaahhhhhhh! Aaaahhhhhhh!
Well I'm searching Ee Arıyorum To find my reason Sebebimi bulmak için To find a reason Bir neden bulmak için To find my reason Sebebimi bulmak için Why I need you Sana neden ihtiyaç duyduğumu And I need you Ve sana ihtiyacım var And I want you Ve seni istiyorum But I need to Ama ihtiyacım var Get away from you Senden uzaklaşmaya And I need you Ve sana ihtiyacım var And I want you Ve seni istiyorum But I need to Ama ihtiyacım var Get away from you Senden uzaklaşmaya And I need you Ve sana ihtiyacım var And I want you Ve seni istiyorum But I need to Ama ihtiyacım var Get away from you Senden uzaklaşmaya And I need you Ve sana ihtiyacım var And I want you Ve seni istiyorum But I need to Ama ihtiyacım var Get away from you Senden uzaklaşmaya
And I will take my reason from you Ve sebebimi senden alacağım And I needed somebody to love me Ve beni sevecek birine ihtiyacım vardı But you just left me here Ama sen beni burada bıraktın And I'm lonely Ve ben yalnızım You know I needed Biliyorsun ihtiyacım vardı Someone to love me Beni sevecek birisine But I'm all alone Ama tamamen yalnızım
Linkin Park - A place for my head I watch how the moon sits in the sky on a dark night shining with the light from the sun the sun doesn't give light to the moon assuming the moon's going to owe it one it makes me think of how you act to me you do favours and then rapidly you just turned around and start asking me about things you want back from me
Oturmuş gökyüzündeki ayı seyrediyorum Karanlık gece ile aydınlık güneşte Ay güneş kadar aydınlık vermiyor Ayın gerçek olmaya bir borcu var Düşünüyorum hareket ediyorum Onayladıkların o zaman hızlı Çevrende dön ve benim hakkımda sormaya başla Sendeki eşyalarımı geri istiyorum
[Nakarat] I'm sick of the tension, sicck of the hunger sick of you acting like I owe you this find another place to feed your greed while I find a place to rest
Hastayım gerginim hastayım açım Hastayım yerime bakıyorsun sana borçluyum Aç gözlülük besleyecek başka bir yer bul Süre ver bana kafamı dinleyeceğim
I want to be in another place I hate when you say you don't understand ( you'll see it's not meant to be ) I want to be in the energy, not with the enemy a place for my head maybe someday I'll be just like you, and step on people like you do and run away the people I thought I knew I remember back then who you were you used to be calm, used to be strong used to be generous, but you should've known that you'd wear out your welcome now you see how quiet it is, all alone
Başka bir yer istiyorum Anlamadığını söylediğinde nefret ediyorum. (seni görmek bile istemiyorum) enerjimi istiyorum düşman ile kafamda bir yer belki bir gün sevebilirim ve insanların attıkları adımları ve koşuyorum insanlardan uzağa düşünüyorum biliyorum o zaman geçmişi anımsıyorum sakince kullanıyorum güçlüce kullanıyorum elim açıktır bilmelisin bunu giyindim ve hoş geldiniz her yer yalnız ve sessiz şimdi
[Nakarat] ( x2 )
you try to take the best of me go away ( x8 )
[Nakarat] ( x2 )
benim en iyi yönümü almaya çalışıyorsun uzağa git
A Place For My Head&&kafamda bir yer
I watch how the moon sits in the sky on a dark night shining with the light from the sun the sun doesn't give light to the moon assuming the moon's going to owe it one it makes me think of how you act to me you do favours and then rapidly you just turned around and start asking me about things you want back from me
Oturmuş gökyüzündeki ayı seyrediyorum Karanlık gece ile aydınlık güneşte Ay güneş kadar aydınlık vermiyor Ayın gerçek olmaya bir borcu var Düşünüyorum hareket ediyorum Onayladıkların o zaman hızlı Çevrende dön ve benim hakkımda sormaya başla Sendeki eşyalarımı geri istiyorum
[Nakarat] I'm sick of the tension, sicck of the hunger sick of you acting like I owe you this find another place to feed your greed while I find a place to rest
Hastayım gerginim hastayım açım Hastayım yerime bakıyorsun sana borçluyum Aç gözlülük besleyecek başka bir yer bul Süre ver bana kafamı dinleyeceğim
I want to be in another place I hate when you say you don't understand ( you'll see it's not meant to be ) I want to be in the energy, not with the enemy a place for my head maybe someday I'll be just like you, and step on people like you do and run away the people I thought I knew I remember back then who you were you used to be calm, used to be strong used to be generous, but you should've known that you'd wear out your welcome now you see how quiet it is, all alone
Başka bir yer istiyorum Anlamadığını söylediğinde nefret ediyorum. (seni görmek bile istemiyorum) enerjimi istiyorum düşman ile kafamda bir yer belki bir gün sevebilirim ve insanların attıkları adımları ve koşuyorum insanlardan uzağa düşünüyorum biliyorum o zaman geçmişi anımsıyorum sakince kullanıyorum güçlüce kullanıyorum elim açıktır bilmelisin bunu giyindim ve hoş geldiniz her yer yalnız ve sessiz şimdi
[Nakarat] ( x2 )
you try to take the best of me go away ( x8 )
[Nakarat] ( x2 )
en iyisini dene uzağa git
Crawling in my skin Tenimde sürünüyor
These wounds they will not heal Bu yaralar hiç iyileşmeyecek
Fear is how I fall Nasıl düşersem korkudur
Confusing what is real Gerçeği karmakarışık yapan ne
There's something inside me that pulls breath the surface Bazı şeyler beni dış görünüşü altına çeker
Consuming&confusing Tükeniyorum&şaşırıyorum
This lack of self-control I fear is never ending Kontrolümden yoksunum,asla sona ermeyeceğinden korkuyorum
Controlling&I can't seem Kontrollü görünemiyorum
To find again Kendimi buluyorum yine
My walls are closing in Kapalı duvarların içinde
Without a sense of confidence and I'm convinced that there's just too much pressure to take Güvensiz duygular ve daha fazla baskı altında olacağıma inandırdım
I've felt this way before Bu yoldan önce hissetmek zorundaydım
So insecure Öyle güvenilmez
Crawling in my skin Tenimde sürünüyor
These wounds they will not heal Bu yaralar hiç iyileşmeyecek
Fear is how I fall Nasıl düşersem korkudur
Confusing what is real Gerçeği karmakarışık yapan ne
Discomfort,endlessly has pulled itself upon me Rahatsızlık,sonsuzluk beni kendisine çekti
Against my will I stand beside my own reflection Yanı başımdaki yansımam bana karşı duruyor
It's haunting how I can't seem Nasıl görünemiyorsam aklımdan çıkmıyor
Konu: Geri: Linkin Park Şarkı Sözleri Ptsi Ağus. 09, 2010 9:36 am
Sometimes I need to remember just to breathe Bazen nefes almayı hatırlamaya ihtiyaç duyuyorum
Sometimes I need you to stay away from me Bazen benden uzak durmana ihtiyaç duyuyorum
Sometimes I'm in disbelief I didn't know Bazen bilmediğim bir inanmayış içindeyim
Somehow I need you to go Hernasılsa gitmene ihtiyac duyuyorum
Don't stay Kalma
Forget our memories Unut hatıralarımızı
Forget our possibilities Unut imkanlarımızı
What you were changing me into Beni neye dönüştürdüğünü
Just give me myself back and Beni kendime bırak tekrar ve
Don't stay Kalma
Forget our memories Unut hatıralarımızı
Forget our possibilities Unut imkanlarımızı
Take all your faithlessness with you Tüm inançsızlığını yanına al
Just give me myself back and Beni kendime bırak tekrar ve
Don't stay Kalma
Sometimes I feel like I trusted you too well Bazen sana ço fazla güvendiğimi hissediyorum
Sometimes I just feel like screaming at myself Bazen kendime bağırıyormuşum gibi hissediyorum
Sometimes I'm in disbelief I didn't know Bazen bilmediğim bir inanmayış içindeyim
Somehow I need to be alone Hernasılsa yalnız kalmaya ihtiyaç duyuyorum
I don't need you anymore, I don't want to be ignored Sana daha fazla ihtiyacım yok, boş verilmiş olmak istemiyorum
I don't need one more day of you wasting me away Birgün daha beni eritip bitirmene ihtiyacım yok
I don't need you anymore, I don't want to be ignored Sana daha fazla ihtiyacım yok, boş verilmiş olmak istemiyorum
I don't need one more day of you wasting me away Birgün daha beni eritip bitirmene ihtiyacım yok
With no apologies Özürsüzce
NAKARAT :
It's easier to run Kaçmak daha kolay
Replacing this pain with something numb Bu acıyı uyuşmuş birşeyle değiştirerek
It's so much easier to go Gitmek çok daha kolay
Than face all this pain here all alone Tüm bu acıyla burada tek başıma yüzleşmekten
Something has been taken from deep inside of me İçimde derinlerden birşeyler alındı
The secret I've kept locked away no one can ever see Kilitli tuttuğum kimsenin göremediği sır
Wounds so deep they never show they never go away Öyle derin yaralıyor ki asla görünmezler asla gitmezler
Like moving pictures in my head for years and years they've played Zihnimde yıllar yılı oynadıkları filmler gibi
A :
If I could change I would take back the pain I would) Eğer değiştirebilseydim acıyı geri alırdım
(Retrace every wrong move that I made I would) Yaptığım her yanlış hareketin kaynağına inerdim
(If I could stand up and take the blame I would) Eğer ayağa kalkıp suçu üstlenebilseydim üstlenirdim
(If I could take all the shame to the grave I would) Eğer tüm utancı mezara ----ürebilseydim ----ürürdüm
(If I could change I would take back the pain I would) Eğer değiştirebilseydim acıyı geri alırdım
(Retrace every wrong move that I made I would) Yaptığım her yanlış hareketn kaynağına inerdim
(If I could stand up and take the blame I would) Eğer ayağa kalkıp suçu üstlebilseydim üstlenirdim
(I would take all my shame to the grave) Tüm utancımı mezara ----ürürdüm
NAKARAT
Sometimes I remember the darkness of my past Bazen geçmişimin karanlığını hatırlarım
Bringing back these memories I wish I didn't have Bu sahip olmamayı dilediğim anıları getirerek
Sometimes I think of letting go and never looking back Bazen bırakmayı ve ardıma hiç bakmamayı düşünürüm
And never moving forward so there'd never be a past Ve asla ilerlememeyi böylece asla geçmiş de olmazdı
A tekrar
Just washing it aside Bunu bir yana bırakıyorum
All of the helplessness inside İçimdeki tüm acizliği
Pretending I don't feel misplaced Kendimi yanlış yerde hissetmiyormuş gibi yaparak
It's so much simpler than change Bu değişmekten çok daha kolay
NAKARAT
It's easier to run Kaçmak daha kolay
(If I could change I would take back the pain I would) Eğer değiştirebilseydim acıyı geri alırdım
(Retrace every wrong move that I made) Yaptığım her yanlış hareketin kaynağına inerdim
It's easier to go Gitmek daha kolay
(Retrace every wrong move that I made I would) Yaptığım her yanlış hareketin kaynağına inerdim
(If I could stand up and take the blame I would) Eğer ayağa kalkıp suçu üstlenebilseydim üstlenirdim
(I would take all my shame to the grave) Tüm utancımı mezara ----ürürdüm
Nothing ever stops all these thoughts And the pain attached to them (bu dusuncelerı ve ona baglanmıs acıyı hıcbırsey durduramaz) Sometimes I wonder why this is happening (bazen neden bu oluyor dıye endıselenıyorum) It's like nothing I can do (hıcbırsey yapamayacagım gıbı)
Would distract me when (dıkatımı baska yere dagıtcaktım) I think of how I shot myself in the back again (kendımı nasıl sırtımdan vuracagımı dusundugum zaman) 'Cause from the infinite words I could say (soyleyebıldıgım sonsuz sozcukten dolayı) I put all the pain you gave to me on display (bana verdıgın butun acıyı koydum ekrana) But didn't realize instead of setting it free (ama farkedemedım onu serbest bırakmak yerıne) I took what I hated and made it apart of me (nefret ettıgım ve ve benı yıkan seyı aldım)
It never goes away (x2)(hıc gıtmeyecek)
And now (ve sımdı) You've become a part of me (benım bır parcan oldun) You'll always be right here (her zman burada olacaksın) You've become a part of me (benım bır parcam oldun) You'll always be my fear (her zaman benım korkum olacaksın) I can't separate myself from (kendımı ayıramam) What I've done (yaptıgım seylerden) I've given up a part of me (bır parcamdan vazgectım) I've let myself become you (kendıme senın olmak ıcın ızın verdım)
Hearing your name the memories come back again (senın adını duyuyorrum hatıralar tekrar gerı geldı) I remember when it started happening (olmaya basladıgı zamanı hatırlarım) I'd see you in every thought I had and then (kurdugum her duste senı gorecektım ve sonra) The thoughts slowly found words attached to them (dusunceler yavasca bırlesecek kelımelerı buldu) And I knew as they escaped away I was Committing myself to them and every day (ve ben onlar kacarken onlardan kendımı sorumlu tutuyordum ve her gun)
I regret saying those things (bu seylerı soylemekten pısmalık duyuyorum) 'Cause now I see that (cunku sımdı goruyorum) I Took what I hated and made it apart of me (nefret etgım ve benı yıkan seyı aldım)
It never goes away (x2)(hıc gıtmeyecek)
And now (ve sımdı) You've become a part of me (benım bır parcan oldun) You'll always be right here (her zman burada olacaksın) You've become a part of me (benım bır parcam oldun) You'll always be my fear (her zaman benım korkum olacaksın) I can't separate myself from (kendımı ayıramam) What I've done (yaptıgım seylerden) I've given up a part of me (bır parcamdan vazgectım) I've let myself become you (kendıme senın olmak ıcın ızın verdım)
[It never goes away] x4(hıc gıtmeyecek{bıtmeyecek})
GET AWAY FROM ME! (BENDEN UZAKLAS) Give me my space back, you've gotta just (GO!) (benım lanımı bana gerı ver,sadece gıtmen gerek)(defol) Everything just comes down to memories of (YOU!) (hersey sadece senın hatırlarından gelıyor) I've kept it in but now I'm letting you (KNOW!) I've let you go! So.. (gıtmene ızın verıyorum! oyleyse)
GET AWAY FROM ME! (BENDEN UZAKLAS) Give me my space back, you've gotta just (GO!) (benım lanımı bana gerı ver,sadece gıtmen gerek)(defol) Everything just comes down to memories of (YOU!) (hersey sadece senın hatırlarından gelıyor) I've kept it in but now I'm letting you (KNOW!) I've let you go! So.. (gıtmene ızın verıyorum! oyleyse)
And now (ve sımdı) You've become a part of me (benım bır parcan oldun) You'll always be right here (her zman burada olacaksın) You've become a part of me (benım bır parcam oldun) You'll always be my fear (her zaman benım korkum olacaksın) I can't separate myself from (kendımı ayıramam) What I've done (yaptıgım seylerden) I've given up a part of me (bır parcamdan vazgectım) I've let myself become you (kendıme senın olmak ıcın ızın verdım) I've let myself become lost inside (ıcerıde kaybolmak ıcın kendıme ızın verdım) These thoughts of you (senın bu dusuncelerın) Giving up on part of me (bı parcakdam vazgectım I've let myself become you (kendıme senın olma ıcın ızın verdım)
There were just too many times people have tried to look inside of me İnsanların benim iç duygularıma baktıkları çok zamanlar oldu Wondering what I think of you Senin hakkında ne düşündüğümü merak ederek And I protect you out of courtesy Ve seni kibarlık dışı koruyorum Too many times that I've held on Sıkıca sardığım çok zamanlar oldu When I needed to push away Bırakmam gerekirken Afraid to say what was on my mind Aklımda ne olduğunu söylemekten korkarım Afraid to say what I need to say Ne söylemem gerektiğini söylemekten korkarım Too many things that you say about me when I'm not around Ben etrafta yokkken benim hakkımda söylediğin çok şey var You think having the upper hand Üst yönetimde olmanın Means you gotta keep putting me down Beni aşağı çekmek olduğunu düşündün But I've had too many stand-offs with you Ama ayakta kalmak için çok savaşımız oldu seninle It's about as much as I can stand Benim ne kadar dayanabildiğimle ilgili So I'll wait until the upper hand is mine Yani üst yönetim bende olana kadar bekleyeceğim One minute your on top Bir dakikalığına en üsttesin The next your not, watch it drop Sonraki dakikada değilsin, düşüşü izle Making your heart stop Kalbinin durmasını sağla Just before you hit the floor Tam asgari ücretlere vurmadan önce One minute your on top Bir dakikalığına en üsttesin The next your not, missed your shot Sanraki dakikada değilsin, atışını kaybettin Making your heart stop Kalbinin durmasını sağla You think you've won Kazandığını düşünüyorsun And then it's all gone Ve herşey bittiğinde So many people like me that put so much trust in all your lies Benim gibi birçok insan senin yalanlarının içine birçok doğru koydu So concerned of what you think Yani sesin düşüncelerinle ilgili söylenecek To just say what we feel inside Tek şey içten ne hissettiğimizdir So many people like me walk on eggshells all day long Benim gibi birçok insan bütün gün boyunca yumurta kabuğunda yürüyor All I know is that all Tüm bildiğim şudur ki I want is to feel like I'm not stepped on Üzerime basılmasını istemiyorum There are so many things you say that make me feel Söylediğiniz birçok şey benim senin You've cross the line Çizginin çaprazında olduğundur What goes up will surely fall, and I'm counting down the time Yükselen her şey bir gün düşecektir, ve zamanı geri sayıyorum Cause I've had so many stand-offs with you Çünkü ayakta kalmak için çok savaşımız oldu seninle It's about as much as I can stand Benim ne kadar dayanabildiğimle ilgili So I'll wait until the upper hand is mine Yani üst yönetim bende olana kadar bekleyeceğim One minute your on top Bir dakikalığına en üsttesin The next your not, watch it drop Sonraki dakikada değilsin, düşüşü izle Making your heart stop Kalbinin durmasını sağla Just before you hit the floor Tam vurmadan önce One minute your on top Bir dakikalığına en üsttesin The next your not, missed your shot Sanraki dakikada değilsin, atışını kaybettin Making your heart stop Kalbinin durmasını sağla And then it's all gone Ve sonra hepsi bitti And then it's all gone Ve sonra hepsi bitti And then it's all gone Ve sonra hepsi bitti And then it's all gone Ve sonra hepsi bitti Now it's all gone Şimdi hepsi bitti I know I'll never trust a single thing you say Artık dediğinizin tek birine inanmayacağımı biliyorum You knew your lies would divide us but you lied anyway Söylediğiniz yalanların bizi böleceğimi ve her türlü yalan söyleyeceğiniz biliyordum And all the lies have got you floating up above us all Ve bütün yalanların seni batmaktan kurtarmaz But what goes up is got to fall Ama her çıkışın bir düşüşü vardır One minute your on top Bir dakikalığına en üsttesin The next your not, watch it drop Sonraki dakikada değilsin, düşüşü izle Making your heart stop Kalbinin durmasını sağla Just before you hit the floor Tam vurmadan önce One minute your on top Bir dakikalığına en üsttesin The next your not, missed your shot Sanraki dakikada değilsin, atışını kaybettin Making your heart stop Kalbinin durmasını sağla And then it's all gone Ve sonra hepsi bitti And then it's all gone Ve sonra hepsi bitti And then it's all gone Ve sonra hepsi bitti And then it's all gone Ve sonra hepsi bitti Now it's all gone Şimdi hepsi bitti
Konu: Geri: Linkin Park Şarkı Sözleri Ptsi Ağus. 09, 2010 9:37 am
It starts with One thing o bir şeyle başlıyor
I don't know why It doesn't even matter how hard you try
neden bilmiyorum. Ne kadar uğraşırsan uğraş hiçbir önemi yok,
Keep that in mind şunu aklında tut
I designed this rhyme To explain in due time Bu şiiri uygun zamanda açıklamak için yazdım
All I know time is a valuable thing Tüm bildiğim zaman değerli bir şeydir
Watch it fly by as the pendulum swings Sarkaç sallanırken onun uçup gitmesini seyret
Watch it count down to the end of the day Günün sonuna kadar zamanın geriye doğru sayımını izle
The clock ticks life away Saat hayatı uzaklaştırarak işliyor
It's so unreal Bu çok gerçekdışı
Didn't look out below Dışarıdan aşağıya bakmadım
Watch the time go right out the window Zamanı pencerenin önünden geçip giderken seyret
Trying to hold on Tutunamaya çalışırken
but didn't even know Wasted it all just to Watch you go Ama zamanı sadece senin gitmeni izlemek için harcadığımı bile bilmiyordum
I kept everything inside and even though I tried & Herşeyi içimde tuttum ve denememe rağmen
it all fell apart Herşey dağılıverdi
What it meant to me will eventually be a memory of a time when I tried so hard Böylesine fazla uğraşırsam bütün bunların bana ifade ettiği eninde sonunda sadece bir hatıradan ibaret olacak
And got so far Ve o kadar uzağa gittim
But in the end It doesn't even matter Ama en sonunda hiçbir önemi kalmadı
I had to fall To lose it all düşmeliydim Hepsini kaybetmek için
But in the end It doesn't even matter Ama en sounda hiçbir önemi kalmadı
One thing .. I don't know why It doesn't even matter how hard you try Bir şey....neden bilmiorum Ne kadar uğraştığının hiçbir önemi kalmıyor,
Keep that in mind . I designed this rhyme To remind myself how I tried so hard Şunu bil ki bu şiiri kendime ne kadar çok uğraştığımı hatırlatmak için yazdım
In spite of the way you were mocking me Acting like I was part of your property Benle dalga geçip durmana rağmen, senin bir parçanmışım gibi hareket ediyordum
Remembering all the times you fought with me I'm surprised it got so far Kavga ettiğimiz zamanları hatırlıyorum da nasıl bu kadar uzaklaştı şaşırıyorum
Things aren't the way they were before Hiçbirşey eskisi gibi değil artık
You wouldn't even recognize me anymore Beni artık tanıyamazsın
Not that you knew me back then Beni yeniden tanıyacaksın sonra
But it all comes back to me Ama hepsi bana geri dönüyor
In the end en sonunda
I kept everything inside and even though I tried Herşeyi içimde tuttum ve uğraşmama rağmen it all fell apart Herşey dağılıverdi
What it meant to me will eventually be a memory of a time when I tried so hard Böylesine fazla uğraşırsam bütün bunların bana ifade ettiği eninde sonunda sadece bir hatıradan ibaret olacak
And got so far Ve o kadar uzaklaştım
I've put my trust in you Sana güvenmiştim
Pushed as far as I can go Gidebileceğim yere kadar zorlamıştım
And for all this There's only one thing you should know Ve bütün bunlar için bilmen gereken tek şey var
I've put my trust in you Sana güvenmiştim
Pushed as far as I can go Gidebileceğim yere kadar zorlamıştım
And for all this There's only one thing you should know Ve bütün bunlar için bilmen gereken tek şey var
I tried so hard O kadar çok denedim
And got so far Ve o kadar uzaklaştım
Why does it feel like night today? Neden geceymiş gibi geliyor bugün?
Something in here's not right today Burada bir şey yolunda değil bugün
Why am I so uptight today? Neden çok telaşlıyım bugün?
Paranoia's all I got left Bana tek kalan şey paranoya
I don't know what stressed me first Beni ilk streslendiren neydi bilmiyorum
Or how the pressure was fed but Yada baskının nasıl beslendiğini, ama
I know just what it feels like Sadece ne hissettirdiğini biliyorum
To have a voice in the back of my head Kafamın akalarında bir sese sahip olmanın
It's like a face that I hold inside O içimde tuttuğum bir yüz gibi
A face that awakes when I close my eyes Gözlerimi kapadığımda uyanan bir yüz
A face watches every time I lie Her uzanışımda izleyen bir yüz
A face that laughs every time I fall Her düşüşümde gülen bir yüz
(And watches everything) (Ve her şeyi izleyen)
So I know that when it's time to sink or swim Bu yüzden biliyorum ki yüzme ya da batma zamanı geldiğinde
That the face inside is hearing me right underneath my skin Bu içerdeki yüz beni duyuyor tam derimin altından
It's like I'm paranoid lookin' over my back Sanki arkasına bakıp duran bir paranoyak gibiyim
It's like a whirlwind inside of my head Bu kafamın içinde bir kasırga gibi
It's like I can't stop what I'm hearing within İçimdeki sesi duymayı engelleyemiyorum gibi
It's like the face inside is right beneath my skin İçimdeki yüz tam derimin altında gibi ]
I know I've got a face in me Biliyorum içimde bir yüz var
Points out all my mistakes to me Bana bütün hatalarımı belirtiyor
You've got a face on the inside too and Senin de içinde bir yüz var ve
Your paranoia's probably worse Senin paranoyaların muhtemelen daha beter
I don't know what set me off first but I know what I can't stand Beni ilk etkileyeni bilmiyorum ama neye dayanamadığımı biliyorum
Everybody acts like the fact of the matter is Herkes işin gerçeğindeymiş gibi davranıyor I can't add up to what you can but Ne yapabileceğini anlayamıyorum, ama
Everybody has a face that they hold inside Herkesin içinde tuttuğu bir yüz var
A face that awakes when I close my eyes Gözlerimi kapadığımda uyanan bir yüz
A face watches every time they lie Her uzanışlarında izleyen bir yüz
A face that laughs every time they fall Her düşüşlerinde gülen bir yüz
And watches everything Ve her şeyi izleyen
So you know that when it's time to sink or swim Bu yüzden bilirsin ki yüzme ya da batma zamanı geldiğinde
That the face inside is watching you too right inside your skin Bu içerdeki yüz seni de izliyor tam derinin içinden
The face inside is right beneath your skin Bir yüz içerdedir tam derinin altında
The sun goes down Güneş batıyor
I feel the light betray me Işığın bana ihanetini hissediyorum
It's like I can't stop what I'm hearing within x2 İçerdeki sesi duymayı engelleyemiyorum gibi
It's like the face inside is right beneath my skin İçimdeki yüz tam derimin altında gibi
Forfeit the game before somebody else Oyundan çekil, birileri
Takes you out of the frame puts your name to shame Seni resimden çıkartıp ismini utandırmadan önce
Cover up your face you can't run the race Yüzünü ört, yarışı yürütemezsin
The pace is too fast you just won't last Hız çok fazla, sonunu getiremezsin
You love the way I look at you Sana bakış şeklimi seviyorsun
While taking pleasure in the awful things you put me through Zevk alırken beni korkunç şeylerin içine sokuyorsun
You take away if I give in Teslim olsam alıp ----ürürsün
My life My pride is broken Hayatım ve gururum kırıldı
Nakarat:
[ You like to think you're never wrong Asla yanılmadığını düşünmeyi seviyorsun
You want to act like you're someone Önemli biriymiş gibi davranmayı seviyorsun
You want someone to hurt like you Birisinin senin gibi acı çekmesini istiyorsun
You want to share what you've been through Yaşadıklarını paylaşmak istiyorsun
(You live what you learn) (Öğrendiğin şeyleri yaşarsın) ]
You love the things I say I'll do Yapacağımı söylediğim şeyleri seviyorsun
The way I'll hurt myself again just to get back at you Sadece sana geri dönmek için kendime acı çektirişimi
You take away when I give in Teslim olsam alıp ----ürürsün
My life My pride is broken Hayatım ve gururum kırıldı
Konu: Geri: Linkin Park Şarkı Sözleri Ptsi Ağus. 09, 2010 9:38 am
I've lied to you (sana yalan soyldım) The same way that I always do (her zaman yaptıgım yolla) This is the last smile (bu son gulumseme) That I'll fake for the sake of being with you (seninle olmak hatrına rol yapacagım)
Everything falls apart (hersey parcalandı) even the people who never frown (hıcbır zaman kaslarını bıle kırpmayan ınsanlar) eventually break down (sonunda yıkılı) The sacrifice of hiding in a lie (bir yalanın arkasına saklanma fedakarlıgı) Everything has to end (hersey bıtmelı) you'll soon find we're out of time (sonra sende anlayacaksın zamanımızın bıttıgını) to watch it all unwind (rahatlamayı izlemek için) The sacrifice is never knowing (fedakarlık yapmak bilinmıor)
Why I never walked away (neden kacmadım) Why I played myself this way (neden kendıme bu oyunu oynadım) Now I see your testing me pushes me away (sımdı benı benı test ederek uzaklasıtırısını goruorum)
Why I never walked away (neden kacmadım) Why I played myself this way (neden kendıme bu oyunu oynadım) Now I see your testing me pushes me away (sımdı benı benı test ederek uzaklasıtırısını goruorum)
I've tried like you (senı sevmeye calıstım) To do everything you wanted too (senın ıstedıgın herseyı yapmayada) This is the last time (bu son anlar) I'll take the blame for the sake of being with you (suclamayı kabul edecegım senınle olmak hatrına)
Everything falls apart (hersey parcalandı) even the people who never frown (hıcbır zaman kaslarını bıle kırpmayan ınsanlar) eventually break down (sonunda yıkılı) The sacrifice of hiding in a lie (bir yalanın arkasına saklanma fedakarlıgı) Everything has to end (hersey bıtmelı) you'll soon find we're out of time sonra sende anlayacaksın zamanımızın bıttıgını) to watch it all unwind (rahatlamayı izlemek için) The sacrifice is never knowing (fedakarlık yapmak bilinmıor)
Graffiti decorations (grafiti yazısı) Under a sky of dust (kuru ve tozlu bir gokyuzunun altında) A constant wave of tension (degısmeyen bır baskı) On top of broken trust (kırılmıs ınancın zırvesınde) The lessons that you taught me (bana ogrettıgın seyler) I learn were never true (ogrendıklerım hıc dogru degıldi) Now I find myself in question (sımdı kendımı bır sorunun ıcınde buluyorum) They point the finger at me again (yıne benı parmaklarıyla gosterıyorlar) Guilty by association (topluluk tarafında suclu) You point the finger at me again (yıne benı parmakla ısaret edıyorsun)
I wanna run away (gitmek istiyorum) Never say goodbye (elveda demeden) I wanna know the truth (gerceklerı bılmesk ıstıyorum) Instead of wondering why (nıcın dıye endıselenmek yerıne) I wanna know the answers (cevabı bılmek ıstıyorum) No more lies (daha fazla yalan degıl) I wanna shut the door (kapıyı carpmak ıstıyorum) And open up my mind (ve zıhnımı acmak)
Paper bags and angry voices (kagıt cantalar ve sınırlı sesler) Under a sky of dust (kuru ve tozlu bır gok yuzu altında) Another wave of tension (baska bır baskı dalgası) Has more than filled me up (doldurdugundan daha fazla)
All my talk of taking action (hareket alan konusmalarım) These words were never true (bu sozler hıc dogru olmadı) Now I find myself in question (sımdı kendımı bır sorunun ıcınde buluyorum) They point the finger at me again (yıne parmaklarıyla ısaret edıyorlar) Guilty by association (topluluk tarafından suclu) You point the finger at me again (yıne parmaklarınızla ısaret edıyorsunuz)
I wanna run away (gitmek istiyorum) Never say goodbye (elveda demeden) I wanna know the truth (gerceklerı bılmesk ıstıyorum) Instead of wondering why (nıcın dıye endıselenmek yerıne) I wanna know the answers (cevabı bılmek ıstıyorum) No more lies (daha fazla yalan degıl) I wanna shut the door (kapıyı carpmak ıstıyorum) And open up my mind (ve zıhnımı acmak)
I'm gonna run away and never say goodbye (gıdecegım,ve elveda demeyecegım) Gonna runaway, gonna runaway. Gonna runaway, gonna runaway. (gidecegım,gidecegim,gidecgim,gidecegim) I'm gonna run away and never wonder why (gıdecegım ve neden dıye endıselenmeyecegım) Gonna runaway, gonna runaway. Gonna runaway, gonna runaway. (gıdecegım,gıdecegım,gıdecgım,gıdecegım) I'm gonna run away and open up my mind (gıdecegım,zıhnımı acacagım) Gonna runaway, gonna runaway. (gıdecegım,gıdecegım) Mind (zihin)(akıl) Gonna runaway, gonna runaway. gidecegim,gidecegim)
When this began I had nothing to say Bu başladığında söyleyecek hiçbir şeyim yoktu
And I get lost in the nothingness inside of me Ve içimdeki hiçbirşeysizlikte kaybolmuştum
I was confused Kafam karışıktı
And I let it all out to find That I'm not the only person with these things in mind Ve kafasında böyle şeyler olan tek insan olmadığımı bulmak için onların dışıma çıkmasına izin verdim
Inside of me İçimde...
But all that they can see the words revealed Is the only real thing that I've got left to feel Ama onların görebildiği tek şey şu: sadece açığa çıkan kelimeler, benim hissetmem için bırakılan gerçekliklerdir
Nothing to lose Kaybedecek hiçbir şey yok
Just stuck, hollow and alone Sıkışmış bi durumdayım, içim delik ve yalnızım
And the fault is my own, and the fault is my own Ve hata benim kendimin,ve hata kendimin
I wanna heal, I wanna feel what I thought was never real İyileşmek istiyorum, düşündüklerimin asla gerçek olamayacağını hissetmek istiyorum
I wanna let go of the pain I've felt so long Bu kadar uzun zamandır hissettiğim acının gitmesini istiyorum
Erase all the pain till it's gone O gidene kadar bütün acıları sil
I wanna heal, I wanna feel like I'm close to something real İyileşmek istiyorum, gerçek bir şeye yakınmışım gibi hissetmek istiyorum
I wanna find something I've wanted all along Somewhere I belong Ait olduğum yerde hep istediğim bir şey bulmak istiyorum
And I've got nothing to say Ve söyleyecek hiçbirşeyim yok
I can't believe I didn't fall right down on my face Yüzümün üstüne yere serilmediğine inanamıyorum
I was confused Kafam karışık
Looking everywhere only to find That it's not the way I had imagined it all in my mind Sadece aklımda hayal ettiğim gibi olmadığını görmek için her yere bakıp duruyorum
So what am I Ben neyim?
What do I have but negativity Negatiflik dışında neyim var?
'Cause I can't justify the way, everyone is looking at me Çünkü herkesin bana bakma nedenini bulamıyorum
Nothing to lose Kaybedecek bir şey yok
Nothing to gain, hollow and alone Kazanacak birşey yok, içim delik ve yalnızım
And the fault is my own, and the fault is my own Ve hata sadece benim ve hata sadece benim
I will never know myself until I do this on my own Bunu kendi üstümde deneyenekadar asla kendim olduğumu bilemeyeceğim.
And I will never feel anything else until my wounds are healed Ve yaralarım iyileşene kadar başka hiçbir şey hissetmeyeceğim
I will never be anything till I break away from me Benden kendimden ayrılana kadar hiçbirşey olamayacağım
I will break away, I'll find myself today Kendimden ayrılacağım, bugün kendimi bulacağım
I wanna heal, I wanna feel like I'm somewhere I belong İyileşmek istiyorum, ait olduğum yerdeymişim gibi hissetmek istiyorum
I wanna heal, I wanna feel like I'm somewhere I belong İyileşmek istiyorum, ait olduğum yerdeymişim gibi hissetmek istiyorum
Somewhere I belong Ait olduğum yerde..
People turn around, people let you down insanlar etrafında dolanır durur , seni hayal kırıklığına uğratırlar
Anywhere you go, anyone you see Gittiğin yerler, gördüğün kimseler
It's real Gerçek
It's up to you to make it happen Olmasını sağlamak sana bağlı
It's up to you to make it real Gerçekleştirmek sana bağlı
And you know how it feels Ve nasıl hissettirdiğini bilirsin
To bleed some Biraz kanamanın
To need some Biraz ihtiyac duymanın
Tell me what you know Bana ne bildiğini söyle
Tell me how you feel Bana nasıl hissettiğini söyle
It doesn't matter when you're down Düştüğünde bir önemi yoktur.
When you look at me with your eyes Bana ne zaman gözlerinle baksan
That smile on your face it seems happy Yüzündeki bu gülüş mutlu görünür.
Are you happy? Mutlu musun?
Yeah Yeah Evet,Evet
Konu: Geri: Linkin Park Şarkı Sözleri Ptsi Ağus. 09, 2010 9:39 am
In this farewell, Bu veda da There's no blood, Kan yok There's no alibi. Özür yok 'Cause I've drawn regret, From the truth of a thousand lies. Çünkü pişmanlığa boğuldum in tane yalanın gerçeğinden
So let mercy come, And wash away� O yüzden bırak merhamet gelsin ve temizlesin
What I've Done. Ne yaptım ben I'll face myself, Kendimle yüzleşeceğim To cross out what I've become. Dönüştüğüm şeyin üstünü karalamak için Erase myself, Kendimi silmek And let go of what I've done. Ve yaptığım şeyden kurtulmak için
Put to rest, What you thought of me. Dinlenmesine izin ver benimle ilgili düşündüğün şeyin While I clean this slate, With the hands, Of uncertainty Ben kuşkunun elleriyle geçmişteki hataları silerken
So let mercy come, And wash away� O yüzden bırak merhamet gelsin ve temizlesin
What I've Done. Ne yaptım ben I'll face myself Kendimle yüzleşeceğim To cross out what I've become. Dönüştüğüm şeyin üstünü karalamak için Erase myself, Kendimi silmek And let go of what I've done. Ve yaptığım şeyden kurtulmak için
For What I've Done I'll start again, Yaptığım şey yüzünden tekrardan başlıyorum And whatever pain may come. Ve ne kadar acı verirse versin Today this ends, Bu bugün bitecek I'm forgiving what I�ve done Yaptığım şeyi bağışlıyorum
I'll face myself, Kendimle yüzleşeceğim To cross out what I've become. Dönüştüğüm şeyin üstünü karalamak için Erase myself, Kendimi silmek And let go of what I've done. Ve yaptığım şeyden kurtulmak için
What I've done. Ne yaptım ben
Forgiving What I've Done. Yaptığım şeyi bağışlıyorum
Konu: Geri: Linkin Park Şarkı Sözleri Ptsi Ağus. 09, 2010 11:04 am
sağol meLeqmm ♥♥
Bloodsucker
Konu: Geri: Linkin Park Şarkı Sözleri Çarş. Ağus. 11, 2010 6:13 am