Konu: Evanescence Şarkı Sözleri Perş. Ağus. 05, 2010 3:18 pm
Konunun ilk mesajı :
Evanescence-Together Agein "Together Again"
Never thought that I'd be leaving you today So alone and wondering why I feel this way So wide the world Can love remember how to get me home to you Someday
We'll be together again All just a dream in the end We'll be together again
So many fears were swimming around and around in my mind Who would have dreamed the secrets we would find
I've found a world where love and dreams and darkness all collide Maybe this time we can leave our broken world behind
We'll be together again All just a dream in the end
Yazar
Konu: Geri: Evanescence Şarkı Sözleri Perş. Ağus. 05, 2010 3:25 pm
Good Enough Under your spell again. I can't say no to you. Crave my heart and it's bleeding in your hand. I can't say no to you.
Shouldn't have let you torture me so sweetly. Now i can't let go of this dream. I can't breathe but i feel...
Good enough, I feel good enough for you.
Drink up sweet decadence. I can't say no to you, And i've completely lost myself, and i don't mind. I can't say no to you.
Shouldn't have let you conquer me completely. Now i can't let go of this dream. Can't believe that i feel...
Good enough, I feel good enough. It's been such a long time coming, but i feel good.
And i'm still waiting for the rain to fall. Pour real life down on me. 'cause i can't hold on to anything this good enough. Am i good enough for you to love me too?
So take care what you ask of me, 'cause i can't say no.
Söz: - Müzik: - Albüm: The Open Door
TERCÜMESİ Yeterince İyi Tekrar senin büyün altındayım Sana hayır diyemiyorum Kalbim senin icin deli oluyor ve avuclarında kanıyor Hayır diyemiyorum Yavasca işkence yapmana izin vermeliyimiyim? Şimdi bu rüyadan uyanamıyorum Nefes alamıyorum ama hissediyorum Yeterince iyi Senin icin yeterince iyi hissediyorum Yok oluşumu yavaşça içiyorum Sana hayır diyemiyorum Tamamen kendimi kaybettim ama umrumda degil Sana hayır diyemiyorum Tamamen beni zapt etmene izin vermelimiyim? Şimdi bu rüyadan uyanamıyorum İnanmıyorum ama hissediyorum Yeterince iyi Yeterince iyi hissediyorum Cok zaman gecti ama iyi hissediyorum Halal yagmurun yagmasını bekliyorum Gerçek hayatı bana vermesi için Yeterince iyi olan hiçbir şeye devam edemiyorum Yeterince iyimiyim Beni sevmen icin? Bana sordugun seye dikkat et Çünkü hayır diyemiyorum
Bloodsucker
Goodnight Goodnight, sleep tight No more tears Goodnight morning, I'll be here And when we say goodnight, Dry your eyes Because we said goodnight, And now goodbye We said goodnight And now goodbye
Söz: - Müzik: - Albüm: -
TERCÜMESİ İyi Geceler İyi geceler, iyi uykular Daha fazla gözyaşı yok Sabah olduğunda burada olacağım Ve biz iyigeceler dediğimizde Gözlerini kurula Cunku biz iyi geceler dedık Hoşça kal değil İyi geceler dedik Hoşça kal değil
Bloodsucker
Haunted Long lost whispers slowly to me Still can´t find what keeps me here When all this time i´ve been so hollow inside I know you´re still there
Watching me, wanting me I can feel you pull me down Fearing you loving you I won´t let you pull me down
Hunting you i can smell you- alive Your heart pounding in my head
Watching me wanting me I can feel you pull me down Saving me raping me Watching me
Söz: - Müzik: - Albüm: Anywhere But Home
TERCÜMESİ Perili Uzak ve kayıp sözleri yavaşça fısılda bana Hala beni burda tutan şeyi bulamıyorum Bütün bu zaman boyunca hep şeffaf olduğumda, İçimde, Hala orada olduğunu biliyorum.
Beni izliyorsun, beni istiyorsun Beni zayıflattığını hissedebiliyorum Senden korkuyorum, seni seviyorum Beni zayıflatmana izin vermeyeceğim
Seni arıyorum, kokunu alabiliyorum-canlı Kalbin kafamda küt küt atıyor
Konu: Geri: Evanescence Şarkı Sözleri Perş. Ağus. 05, 2010 3:26 pm
Heart Shaped Box She eyes me like a pisces when i am weak I've been locked inside your heart-shaped box for weeks I've been drawn into your magnet tar pit trap I wish i could eat your cancer when you turn black
Hey! wait! I've got a new complaint Forever in debt to your priceless advice Hey! wait! I've got a new complaint Forever in debt to your priceless advice Your advice
Meat-eating orchids forgive no one just yet Cut myself on angel hair and baby's breath Broken hymen of your highness i'm left black Throw down your umbilical noose so i can climb right back
Hey! wait! I've got a new complaint Forever in debt to your priceless advice Hey! wait! I've got a new complaint Forever in debt to your priceless advice
Hey! wait! I've got a new complaint Forever in debt to your priceless advice Your advice
She eyes me like a Pisces when I am weak I've been locked inside your heart-shaped box for weeks I've been down into your magnet tar pit trap I wish I could eat your cancer when you turn back
Hey! Wait! I've got a new complaint Forever in debt to your priceless advice Hey! Wait! I've got a new complaint Forever in debt to your priceless advice
Your advice(3)
TERCÜMESİ Kalp Şeklinde Kutu Zayıf olduğum zaman o bni bir balık gibi gözler Ben haftalardır senin kalp şeklindeki kutunda kilitliyim Senin manyetik katran çukuru tuzagına düştüm Geri döndüğün zaman senin kanserini yiyebilmeyi diliyorum
Hey, bekle Yeni bir şikayetim war Sonsuza dek senin paha biçilmez tavsiyelerin için borçluyum Hey, bekle Yeni bir şikayetim war Sonsuza dek senin paha biçilmez tavsiyelerin için borçluyum Senin tavsiyen
Et yiyen orkideler hiçkimseyi affetmez Melek saçında ve bebeklerin nefesinde kendimi keserim Geride bıraktığım senin yüksekliğinin kırık kızlık zarıdır Göbek bağının ilmiğini at Böylece geriye doğru tırmanabilirim
Hey, bekle Yeni bir şikayetim war Sonsuza dek senin paha biçilmez tavsiyelerin için borçluyum Hey, bekle Yeni bir şikayetim war Sonsuza dek senin paha biçilmez tavsiyelerin için borçluyum
Hey, bekle Yeni bir şikayuetim war Sonsuza dek senin paha biçilmez tavsiyelerin için borçluyum Senin tavsiyen
Zayıf olduğum zaman o bni bir balık gibi gözler Ben haftalardır senin kalbindeki kapalı kutuda kilitliyim Senin manyetik katran çukuru tuzagına düştüm Geri döndüğün zaman senin kanserini yiyebilmeyi diliyorum
Hey, bekle Yeni bir şikayetim war Sonsuza dek senin paha biçilmez tavsiyelerin için borçluyum Hey, bekleyeni bir şikayetim war Sonsuza dek senin paha biçilmez tavsiyelerin için borçluyum
Bloodsucker
Hello Playground school bell rings again Rain clouds come to play again Has no one told you she's not breathing? Hello i am your mind giving you someone to talk to Hello
If i smile and don't believe Soon i know i'll wake from this dream Don't try to fix me, i'm not broken Hello i'm the lie living for you so you can hide Don't cry
Suddenly i know i'm not sleeping Hello i'm still here All that's left of yesterday
Söz: - Müzik: - Albüm: Fallen
TERCÜMESİ Merhaba Oyun sahası okul zili çalıyor, yine Yağmur bulutları oynamaya geliyor, yine Onun nefes almadığını sana kimse söylemedi mi? Merhaba, ben senin zihninim, sana konuşacak birini veriyorum...merhaba... Eğer gülümsersem ve inanmazsam Biliyorum yakında bu rüyadan uyanacağım Beni tamir etmeye çalışma Ben kırık değilim Merhaba, ben senin için yaşayan yalanım, böylece saklanabilirsin Ağlama... Aniden, biliyorum ki uykuda değilim Merhaba, hala buradayım, dünden kalan tek şey...
Bloodsucker
Hello-almanca Versiyon Hallo
Guten morgen deutschland
Ich wunsch' dir einen guten tag.
Hallo
Guten morgen deutschland
Ich lebe hier
Weil ich dich mag.
Die sonne schiebt die nacht gerade vor sich her
Und ich bin schon wieder auf der autobahn.
Von munchen rauf nach kiel
Es wird ein langer tag
Und ich denke uber dich ein bißchen nach.
Hallo
Guten ...
Geht's dir auch im moment mal wieder nicht so gut
Doch ich glaube
Das kriet du bald wieder hin.
Dein herz ist ziemlich stark und darum hab' ich mut
Auch wenn ich von natur aus skeptisch bin.
Hallo
Guten ...
So manche harte zeit hast du schon uberlebt
Und davon manche narbe im gesicht.
Ich hoffe nur
Du hast daraus auch was gelernt
Und machst dieselben fehler diesmal nicht.
Hallo
Guten morgen deutschland
Ich wunsch dir einen guten tag.
Hallo
Guten morgen deutschland
Ich lebe hier
Weil ich dich mag.
(2x)
Ich lebe hier
Weil ich dich mag.
TERCÜMESİ Merhaba Merhaba Günaydın almanya İyi günler size Merhaba Günaydın almanya Ben burada yaşıyorum Çünkü sizi seviyorum Güneş, geceyi önünde sürüklüyor Çoktan otoyoldan döndüm Münich'ten kiel'e Bu uzun bir gün olacak Sizinle ilgili küçük bir şeyler düşünüyorum Günaydın İyi... Pek de iyi olmayan bir anda mısınız yine Ama ben inanıyorum Yakında savaşa gireceksiniz tekrar Kalpleriniz çok güçlü ve ben de yiğitlik gösterdim Gerçi doğadan kuşkulansam bile Merhaba İyi... Bazı zor zamanlarda hayatta kaldınız mı Ve bazılarında yüzlerinizde yara izleri Yalnızca umuyorum Ne olduğunu da öğrendiniz Ve aynı hatayı bu sefer de yapın Merhaba Günaydın almanya İyi günler size Merhaba Günaydın almanya Ben burada yaşıyorum Çünkü sizi seviyorum Ben burada yaşıyorum Çünkü sizi seviyorum
Bloodsucker
Hells Angels Walkin around 24/7, Waiting for you to arise, From your deadly grave, Firey flames blowing in my face, Burning through my skin, But how can i help it, Forgive me god for i have sinned.
Forgive me god, Forgive me god, For i have sinned, Im all wound up in flames Who wants to be an angel, I'm hells angel, Hells angel.
Throwing flames up above, Killing what i don't shove I don't have time to be what i really am, Knowing it all, Catching nothing, Nobody cares about me, Well nobody really knows me
I'm hells angel, Rising down below, Hating what i don't have, Forgive me god, Forgive me, For i have sinned.
Walkin around 24/7, Waiting for you to arise, From your deadly grave, Firey flames blowing in my face, Burning through my skin, But how can i help it, It's not me, it's my inner soul.
Konu: Geri: Evanescence Şarkı Sözleri Perş. Ağus. 05, 2010 3:27 pm
I Hate Everything About You Every time we lie awake After every hit we take Every feeling that i get But i haven't missed you yet
Every room-mate kept awake By every silent scream we make All the feelings that i get But i still don't miss you yet
Only when i start to think about it...
I hate everything about you Why do i love you I hate everything about you Why do i love you
Every time we lie awake After every hit we take Every feeling that i get But i haven't missed you yet
Only when i start to think about it...
I hate everything about you Why do i love you I hate everything about you Why do i love you
Only when i start to think about you i know Only when you start to think about me do you know
I hate everything about you Why do i love you You hate everything about me Why do you love me
I hate, you hate I hate, you love me
I hate everything about you Why do i love you
TERCÜMESİ Senin Hakkında Ki Herşeyden Nefret Ediyorum Biz her zaman uyanıkken yalan söyleriz Aldığımız her darbeden sonra Tüm hissettiğim duygular Ama henüz seni özlemedim
Her oda arkadaşı ayık tutuldu Yaptığımız her çığlık tarafından Tüm hissettiğim duygular Ama seni halen özlemedim
Sadece seni düşünmeye başladığım ana dek...
Senin hakkında ki herşeyden nefret ediyorum Seni neden seviyorum ki Senin hakkındaki herşeyden nefret ediyorum Seni neden seviyorum ki
Biz her zaman uyanıkken yalan söyleriz Aldığımız her darbeden sonra Tüm hissettiğim duygular Ama henüz seni özlemedim
Sadece seni düşünmeye başladığım ana dek...
Senin hakkında ki herşeyden nefret ediyorum Seni neden seviyorum ki Senin hakkındaki herşeyden nefret ediyorum Seni neden seviyorum ki
Sadece seni düşünmeye başladığımda biliyorum Sadece sen benim hakkımda düşününce, biliyor musun?
Senin hakkında ki herşeyden nefret ediyorum Neden hala seni seviyorum Benim hakkımda herşeyden nefret ediyorsun Neden hala beni seviyorsun
Ben nefret ediyorum, sen nefret ediyorsun Ben nefret ediyorum, sen beni seviyorsun
Senin hakkında ki herşeyden nefret ediyorum Neden hala seni seviyorum...
Bloodsucker
I Must Be Dreaming How can i pretend that i dont see What you hide so carelessly I saw her bleed You heard me breathe And i froze inside myself And turned away I must be dreaming
We all live... We all die... That does not begin to justify you
It's not what it seems Not what you think No i must be dreaming It's only in my mind Not real life No i must be dreaming
Help you know i've got to tell someone Tell them what i know you've done I fear you but spoken fears can come true
It's not what it seems Not what you think No i must be dreaming It's only in my mind Not real life No i must be dreaming
Not what it seems Not what you think I must be dreaming
Just in my mind Not real life I must be dreaming
TERCÜMESİ Rüya Görüyor Olmalıyım Nasıl görmüyormuş gibi yapabilirim? Dikkatsizce sakladığın şeyi? Onun kanadığını gördüm Benim nefesimi duydun Böylece kendi içimde dondum Ve geri döndüm Rüya görüyor olmalıyım
Hepimiz yaşıyoruz Hepimiz ölüyoruz Bu seni doğrulamaya başlamaz Göründüğü gibi değil Düşündüğün gibi değil Hayır rüya görüyor olmalıyım
Bu sadece benim aklımda Gerçek hayatta değil Hayır rüya görüyor olmalıyım Bilmene yardım ediyorum, birilerine söylemeliyim Onlara ne yaptığını bildiğimi söylemeliyim Senden korkuyorum ama konuşulmuş korkular gerçek olabilir Göründüğü gibi değil Düşündüğün gibi değil Rüya görüyor olmalıyım
Sadece benim aklımda Gerçek hayatta değil Rüya görüyor olmalıyım
Bloodsucker
Imaginary I linger in the doorway Of alarm clock screaming monsters calling my name Let me stay Where the wind will whisper to me Where the raindrops as they're falling tell a story
In my field of paper flowers and candy clouds of lullaby I lie inside myself for hours and watch my purple sky fly over me
Don't say i'm out of touch With this rampant chaos - your reality I know well what lies beyond my sleeping refuge The nightmare i built my own world to escape
In my field of paper flowers and candy clouds of lullaby I lie inside myself for hours and watch my purple sky fly over me
Swallowed up in the sound of my screaming Cannot cease for the fear of silent nights Oh how i long for the deep sleep dreaming The goddess of imaginary light
TERCÜMESİ Imaginary Alarm saatinin kapı aralığından ayrılamıyorum Canavarlar ismimi söylermiş gibi bağırıyor Kalmama izin ver Rüzgarın benim için fısıldayacağı yerde Yağmur damlalarının düşerlerken bir hikayee anlattıkları yerde Kağıt çiçeklerimin tarlasında Ve ninninin tatlı bulutları Saatlerdir kendi içimde yatıyorum Ve mor gökyüzümün üzerimde uçuşunu izliyorum Dokunuştan mahrum olduğumu söyleme Her tarafa yayılmış bu kaos - senin gerçekliğin Uyuma barınağımın ardından neyin yattığını iyi biliyorum kabustan kaçmak için kendi dünyamı kurdum Kağıt çiçeklerimin tarlasında Ve ninninin tatlı bulutların Saatlerdir kendi içimde yatıyorum Ve mor gökyüzümün üzerimde uçuşunu izliyorum Çığlığımın sesinde yutuldu Bu sessiz gecelerin korkusunu durdurmıyorum Oh ne zamandan beri bu derin uykuda hayal ediyorum Hayali ışığın ilahesini
Bloodsucker
Lacrymosa Out on your own, Cold and alone again. Can this be what you really wanted, baby?
Blame it on me, Set your guilt free. Nothing can hold you back now.
Now that you're gone, I feel like myself again. Grieving the things i can't repair and willing...
To let you blame it on me, And set your guilt free. I don't want to hold you back now love.
I can't change who i am. Not this time, i won't lie to keep you near me. And in this short life, there's no time to waste on giving up. My love wasn't enough.
And you can blame it on me, Just set your guilt free, honey. I don't want to hold you back now love.
TERCÜMESİ Sulugöz Dışarıda tek başınasın Soğuk ve yalnızsın yine Bu senin gerçekten istediğin olabilir mi, bebeğim
Beni şuçla Suçunu serbest bırak Hiç bir şey seni geride bırakamaz..
Ve sen şimdi yoksun Kendimi yeniden ben gibi hissediyorum Onarabileceğim şeyleri kederlendiriyorum ve umut ediyorum
Beni suçla Ve suçunu özgür bırak Seni geride bırakmak istemiyorum aşkım
Varlığımı değiştiremem Bu defa değil, seni yanımda tutmak içim yalan söylemeyeceğim Bu kısa hayatta, Aşkım yeterli olmadı
Ve beni suçu bana atabilirsin Sadece suçunu özgür bırak, tatlım.. Seni geride bırakmak istemiyorum aşkım...
Bloodsucker
Konu: Geri: Evanescence Şarkı Sözleri Perş. Ağus. 05, 2010 3:28 pm
Lies Bound at every limb by my shackles of fear Sealed with lies through so many tears Lost from within, pursuing the end I fight for the chance to be lied to again
You will never be strong enough You will never be good enough You were never conceived in love You will not rise above
They'll never see I'll never be I'll struggle on and on to feed this hunger Burning deep inside of me
But through my tears breaks a blinding light Birthing a dawn to this endless night Arms outstretched, awaiting me An open embrace upon a bleeding tree
Rest in me and i'll comfort you I have lived and i died for you Abide in me and i vow to you I will never forsake you
They'll never see I'll never be I'll struggle on and on to feed this hunger Burning deep inside of me
Rest in me and i'll comfort you I have lived and i died for you Abide in me and i vow to you I will never forsake you
TERCÜMESİ Yalanlar Tüm kollarım korkumun zincirleriyle bağlandı Gözyaşlarının arsındaki yalanlarla mühürlendim İçten kayboldum, sonu kovalayarak Yeniden yalan söylenme şansı için savaşıyorum Asla yeterince güçlü olmayacaksın Asla yeterince iyi olmayacaksın Asla aşka gebe kalmadın Asla yukarıda doğmayacaksın Onlar asla görmeyecek Ben asla var olmayacağım Bu açlığı doyurmak için uğraşıp duracağım Benim içimde yanan Ama kör edici bir ışık gözyaşlarımı deliyor Bu sonsuz geceye bir şakaf doğuruyor Kollar açık, beni bekliyor Kucağını açmış kanayan ağacın üzerinde İçimde dinlen ve seni rahatlacağım Ben senin için yaşadım ve öldüm Bana tahammül et ve ben sana yemin ederim Seni asla bırakmayacağım
Bloodsucker
Like You Stay low. Soft, dark, and dreamless, Far beneath my nightmares and loneliness. I hate me, For breathing without you. I don't want to feel anymore for you.
Grieving for you, I'm not grieving for you. Nothing real love can't undo, And though i may have lost my way, All paths lead straight to you.
I long to be like you, Lie cold in the ground like you.
Halo, Blinding wall between us. Melt away and leave us alone again. Humming, haunted somewhere out there. I believe our love can see us through in death.
I long to be like you, Lie cold in the ground like you. There's room inside for two and i'm not grieving for you, I'm coming for you.
You're not alone, No matter what they told you, you're not alone. I'll be right beside you forevermore.
I long to be like you, sis, Lie cold in the ground like you did. There's room inside for two and i'm not grieving for you.
And as we lay in silent bliss, I know you remember me.
I long to be like you, Lie cold in the ground like you. There's room inside for two and i'm not grieving for you, I'm coming for you.
TERCÜMESİ Senin Gibi Alçakta kal Yumuşak, karanlık ve rüyada Kabuslarda benimle kal Ve yapayalnız Kendimden nefret ediyorum Sensiz nefes aldığım için Artık hissetmek istemiorum Senin için
Senin için kederlenmek Senin için kederlenmiyorum Gerçek aşkın çözemeyeceği birşey yoktur Belkide yolumu kaybetmiş olabilirm Tüm yol göstericiler tam önünde
Senin gibi olmak Soğuk yalanlar yerdeki gibi
Kör duvarlar aramızda Halledelim ve yanlız bırakalım birbirimizi Vızıldayan,arayanlar dışarda bi yerde Bizim aşkımızın yapabileceğine inanıyorum Bizi ölümde görüyorum
Senin gibi olmak Soğuk yalanlar yerdeki gibi İçerde bir oda var senin için Senin için geliyorum
Yalnız değilsin Onların senin için ne dediği önemli değil Yalnız değilsin Ben hemen yanında olacağım senin sonsuza kadar Ve sonrasında
Senin gibi olmak Soğuk yalanlar yerdeki gibi İçerde bir oda var senin için Ve senin için kederlenmiyorum Ve sessizlik içinde neşeyle durabilrsek Beni hatırladığını biliyorum Senin gibi olmak Soğuk yalanlar yerdeki gibi İçerde bir oda var senin için Senin için kederlenmiyorum Senin için geliyorum
Bloodsucker
Listen to each drop of rain (listen, listen) Whispering secrets in rain (listen, listen) Magically searching for someone to hear That story be more than it hides Please don't let go Can't we stay for a while It's just too hard to say goodbye Listen to the rain
Listen, listen, listen, listen, listen, listen to the rain Weeping
I stand alone in the storm (listen, listen) Suddenly sweet words they know (listen, listen) Hurry they say for you haven't much time Open your eyes to the love around you You may feel you're alone But i'm here still with you You can do what you dream Just remember to listen to the rain
Listen
TERCÜMESİ Yağmuru Dinle (Yağmur) Dinle Dinle Dinle Dinle Dinle Dinle ........... Yağmurun her damlasını Dinle (Dinle Dinle) Aaah Yağmurda sırlar fısıldıyorlar (Dinle Dinle) Aaah Duyacak birilerini arıyorlar sihirli şekilde Bu hikaye gizlediğinden fazlası Her bir damlacık gitmeyi mi istiyor? Biraz kalamaz mıyız? Hoşça kal demek çok zor Yağmuru Dinle Aa...ah Dinle Dinle Dinle Dinle Dinle Yağmuru Dinle Ağlıyor Oo...ooh oooh ooh oo...ooh Dinle (Dinle) Dinle (Dinle) Dinle (Dinle) Dinle Fırtınada yalnız ayakta duruyorum (Dinle Dinle) Aniden tatlım hayır diyorum Dinle (Dinle) Fazla zaman yok senin için kalamazlar mı? Etrafındaki aşka aç gözlerini Yalnız olduğunu hissedebilirsin Ama ben hala seninle burdayım Ne hayal ediyorsan yapabilirsin Yalnızca Yağmuru Dinlemeyi hatırla Oo...ooh oh oh oh oh
Bloodsucker
Lithium Lithium, don't want to lock me up inside. Lithium, don't want to forget how it feels without... Lithium, i want to stay in love with my sorrow. Oh but god i want to let it go.
Come to bed, don't make me sleep alone. Couldn't hide the emptiness, you let it show. Never wanted it to be so cold. Just didn't drink enough to say you love me.
I can't hold on to me, Wonder what's wrong with me.
Lithium, don't want to lock me up inside. Lithium, don't want to forget how it feels without... Lithium, i want to stay in love with my sorrow.
Don't want to let it lay me down this time. Drown my will to fly. Here in the darkness i know myself. Can't break free until i let it go. Let me go.
Darling, i forgive you after all. Anything is better than to be alone. And in the end i guess i had to fall. Always find my place among the ashes.
I can't hold on to me, Wonder what's wrong with me.
Lithium, don't want to lock me up inside. Lithium, don't want to forget how it feels without... Lithium, i want to stay in love with my sorrow. Oh but god i want to let it go.
TERCÜMESİ Lithium Lityum - ben kendi içime kilitlemeni istemiyorum Lityum - onsuz olmanın nasıl hissettirdiğini unutmak istemiyorum Lityum - hüznümle aşkımın içinde kalmak istiyorum Ama tanrım böyle devam etmesini istiyorum
Yatağa gel, yalnız uyutma beni Oluşturduğun boşluğu saklayamıyorum artık Hiç istemezdim böyle soğuk olmasını Sadece içmedin yeterince, beni sevdiğini söyleyecek kadar
Artık kendime tutunamıyorum Merak ediyorum, yanlış nerde?
Lityum - ben kendi içime kilitlemeni istemiyorum Lityum - onsuz olmanın nasıl hissettirdiğini unutmak istemiyorum Lityum - hüznümle aşkımın içinde kalmak istiyorum
Bu kez beni düşürmene izin vermek istemiyorum Uçma isteğimi boğ Burda, karanlığın içinde kim olduğumu biliyorum Rahat bırakana kadar özgür olamıyacağım Gitmeme izin ver
Sevgilim, seni herşeye rağmen affediyorum Herşey yalnız olmaktan daha iyidir Ve sonunda biliyorum ki düşmek zorundayım Ve her zaman küllerin arasında yerimi bulacağım
Lityum - ben kendi içime kilitlemeni istemiyorum Lityum - onsuz olmanın nasıl hissettirdiğini unutmak istemiyorum Lityum - hüznümle aşkımın içinde kalmak istiyorum Ama tanrım böyle devam etmesini istiyorum
Bloodsucker
Konu: Geri: Evanescence Şarkı Sözleri Perş. Ağus. 05, 2010 3:29 pm
Lose Control You don't remember my name. I don't really care. Can we play the game your way? Can i really lose control?
Just once in my life, I think it'd be nice, Just to lose control, just once, With all the pretty flowers in the dust.
Mary had a lamb. His eyes black as coals. If we play very quiet, my lamb, Mary never has to know.
Just once in my life, I think it'd be nice, Just to lose control, just once.
If i cut you down to a thing i can use, I fear there will be nothing good left of you.
TERCÜMESİ Kontrolü Kaybetmek Adımı hatırlamıyorsun Ama gerçekten umrumda değil Oyunu senin yönteminle oynayabilir miyiz? Sahiden kontrolü kaybedebilir miyim?
Hayatımda yalnız bir defa Bunun hoş olacağını düşünüyorum Sadece kontrolü kaybetmek, yalnız bir kere Topraktaki tüm o güzel çiçeklerle
Mary'nin bir kuzusu vardı Gözleri kömür gibi karaydı Eğer çok sessiz oynarsak kuzum Mary bilmek zorunda olmaz
Hayatımda yalnız bir kez Bunun hoş olacağını düşünüyorum Sadece kontrolü kaybetmek, yalnız bir kere
Eğer seni kullanabileceğim bir şeye çevirebilsem Korkarım senden geriye güzel hiçbir şey kalmayacak
Bloodsucker
Missing Please, please forgive me, But i won’t be home again. Maybe someday you’ll have woke up, And, barely conscious, you’ll say to no one: "isn’t something missing? "
You won’t cry for my absence, i know - You forgot me long ago. Am i that unimportant...? Am i so insignificant...? Isn’t something missing? Isn’t someone missing me?
[chorus] Even though i’d be sacrificed, You won’t try for me, not now. Though i’d die to know you love me, I’m all alone. Isn’t someone missing me?
Please, please forgive me, But i won’t be home again. I know what you do to yourself, Shudder deep and cry out: "isn’t something missing? Isn’t someone missing me? "
[chorus]
And if i bleed, i’ll bleed, Knowing you don’t care. And if i sleep just to dream of you And wake without you there, Isn’t something missing? Isn’t something...
[chorus]
TERCÜMESİ Özlem Lütfen, lütfen affet beni, Ama yeniden evde olmayacağım Belki bir gün uyanacaksın Ve, zorlukla bilincini toplayıp, hiç kimseye söylemeyeceksin Bir şeyler eksik değil mi? Benim yokluğum için ağlamayacaksın, biliyorum Beni çok önce unuttun Ben bu kadar önemsiz miyim? Ben çok mu değersizim? Bir şeyler eksik değil mi? Birisi beni özlemiyor mu?
Ben feda edilecek olsam da Benim için denemeyeceksin, şimdi değil Beni sevdiğini bilmek için ölmeye razı olmama rağmen Ben tamamen yalnızım Birisi beni özlemiyor mu?
Lütfen lütfen affet beni Ama yeniden evde olmayacağım Kendine neyaptığını biliyorum İçten ürper ve bağır Bir şeyler eksik değil mi? Birisi beni özlemiyor mu?
Ve ben kanıyorsam, kanayacağım Umursamadığını bilerek Ve sadece rüyamda seni görmek için uyursam Ve sensiz uyanırsam Bir şeyler eksik değil me? Birşeyler...
Bloodsucker
My Immortal I'm so tired of being here Suppressed by all my childish fears And if you have to leave I wish that you would just leave 'Cause your presence still lingers here And it won't leave me alone
These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase
When you cried I'd wipe away all of your tears When you'd scream I'd fight away all of your fears And I held your hand through all of these years But you still have All of me
You used to captivate me By your resonating light Now I'm bound by the life you left behind Your face it haunts My once pleasant dreams Your voice it chased away All the sanity in me
These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase
I've tried so hard to tell myself that you're gone But though you're still with me I've been alone all along
TERCÜMESİ Benim Ölümsüzlüğüm Burada, çocukça korkularım tarafından bastırılmış halde bulunmaktan çok yoruldum Ve eğer gitmek zorundaysan Hemen gitmeni dilerim Çünkü varlığının hala burada oyalanıyor (Takılıp kalıyor) Ve beni yalnız bırakmayacak Bu yaralar iyileşecek gibi gözükmüyor. Bu acı fazla gerçek Zamanın silemediği çok fazla şey var
Ağladığında, tüm gözyaşlarını silerdim Çığlık attığında, tüm korkularınla savaşırdım Tüm bu yıllar boyunca elini tuttum. Fakat hala bana tamamen sahipsin
Sen beni tınlayan ışığınla büyülerdin. Şimdi geride bıraktığın hayat tarafından bağlandım Yüzün, benim bir zamanlar tatlı olan rüyalarımı ziyaret ediyor Sesin, tüm akıl sağlığımı kovaladı Bu yaralar iyileşecek gibi gözükmüyor. Bu acı fazla gerçek Zamanın silemediği çok fazla şey var
Ağladığında, tüm gözyaşlarını silerdim Çığlık attığında, tüm korkularınla savaşırdım Tüm bu yıllar boyunca elini tuttum. Fakat hala bana tamamen sahipsin
Kendime gittiğini söylemek için çok uğraştım Ama hala benimle olmana rağmen Baştan beri yalnızım
Bloodsucker
My Last Breath Hold on to me love You know i can't stay long All i wanted to say was i love you and i'm not afraid Can you hear me? Can you feel me in your arms?
Holding my last breath Safe inside myself Are all my thoughts of you Sweet raptured light it ends here tonight
I'll miss the winter A world of fragile things Look for me in the white forest Hiding in a hollow tree (come find me) I know you hear me I can taste it in your tears
Holding my last breath Safe inside myself Are all my thoughts of you Sweet raptured light it ends here tonight
Closing your eyes to disappear You pray your dreams will leave you here But still you wake and know the truth No one's there
Say goodnight Don't be afraid Calling me calling me as you fade to black
TERCÜMESİ Benim Son Nefesim Sarıl bana aşkım Çok kalamam, biliyorsun Bütün söylemek istediğim seni sevdiğim ve korkmadığımdı. Duyuyor musun beni Hissedebiliyor musun kollarının arasında? Son nefesimi tutarken, Kendi içimde güvenliyken Seninle ilgili tüm düşüncelerim Tatlı kendinden geçmiş ışık bu, bu gece bitmekte Kışı özleyeceğim Kırılgan şeylerin evrenini Beni beyaz ormanda ara Kutsal bir ağacın içinde saklanırken (Gel bul beni) Biliyorum duyuyorsun beni Bunu tadıyorum gözyaşlarında Son nefesimi tutarken Kendi içimde güvenliyken Seninle ilgili tüm düşüncelerim Gözlerini kapatıyorsun gözden kaybolmak için Dua ediyorsun bıraksın diye seni hayallerin burada Yine de uyanıyorsun ve gerçeği biliyorsun Kimse yok orada İyi geceler de Korkma
Bloodsucker
Konu: Geri: Evanescence Şarkı Sözleri Perş. Ağus. 05, 2010 3:30 pm
October I can't run anymore, I fall before you, Here i am, I have nothing left, Though i've tried to forget, You're all that i am, Take me home, I'm through fighting it, Broken, Lifeless, I give up, You're my only strength, Without you, I can't go on, Anymore, Ever again.
My only hope, (all the times i've tried) My only peace, (to walk away from you) My only joy, My only strength, (i fall into your abounding grace) My only power, My only life, (and love is where i am) My only love.
I can't run anymore, I give myself to you, I'm sorry, I'm sorry, In all my bitterness, I ignored, All that's real and true, All i need is you, When night falls on me, I'll not close my eyes, I'm too alive, And you're too strong, I can't lie anymore, I fall down before you, I'm sorry, I'm sorry.
My only hope, (all the times i've tried) My only peace, (to walk away from you) My only joy, My only strength, (i fall into your abounding grace) My only power, My only life, (and love is where i am) My only love.
Constantly ignoring, The pain consuming me, But this time it's cut too deep, I'll never stray again.
My only hope, (all the times i've tried) My only peace, (to walk away from you) My only joy, My only strength, (i fall into your abounding grace) My only power, My only life, (and love is where i am) My only love, My only hope, (all the times i've tried) My only peace, (to walk away from you) My only joy, My only strength, (i fall into your abounding grace) My only power, My only life, (and love is where i am) My only love.
TERCÜMESİ Ekim Artık koşamam Senin önüne düştüm Buradayım Hiçbir şeyim kalmadı Unutmaya çalışmama rağmen Benim olduğum her şeysin Beni eve ----ür Savaşmayı bıraktım Kırgınım Cansızım Vazgeçtim Sen benim tek güç kaynağımsın Artık sensiz devam edemem Bir daha asla
Tek umudum (Bunca zamandır denedim) Tek huzurum (Senden uzaklaşmayı) Tek sevincim Tek güç kaynağım (Senin gittikçe artan cazibene kapıldım) Tek gücüm Tek hayatım (Ve aşk bulunduğum yerde) Tek aşkım
Artık koşamam Kendimi sana veriyorum Üzgünüm, üzgünüm Bütün acılığımın içinde Aldırmadım Gerçek ve doğru olan her şeyi Tek ihtiyaç duyduğum sensin Gece üstüme çöktüğünde Gözlerimi kapamayacağım Çok canlıyım Ve sen çok güçlüsün Artık yalan söyleyemem Senin önüne düştüm Üzgünüm, üzgünüm
Tek umudum (Bunca zamandır denedim) Tek huzurum (Senden uzaklaşmayı) Tek sevincim Tek güç kaynağım (Senin gittikçe artan cazibene kapıldım) Tek gücüm Tek hayatım (Ve aşk bulunduğum yerde) Tek aşkım
Tekrar ve tekrar aldırmıyorum Bu acı beni yiyip bitiriyor Fakat şimdi çok derinden kesildi Bir daha yolumu kaybetmeyeceğim
Tek umudum (Bunca zamandır denedim) Tek huzurum (Senden uzaklaşmayı) Tek sevincim Tek güç kaynağım (Senin gittikçe artan cazibene kapıldım) Tek gücüm Tek hayatım (Ve aşk bulunduğum yerde) Tek aşkım Tek umudum (Bunca zamandır denedim) Tek huzurum (Senden uzaklaşmayı) Tek sevincim Tek güç kaynağım (Senin gittikçe artan cazibene kapıldım) Tek gücüm Tek hayatım (Ve aşk bulunduğum yerde) Tek aşkım
Bloodsucker
Origin Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here And all this time i've been so hollow inside And i know you're still there
Watching me Wanting me I can feel you pull me down Fearing you Loving you I know i'll find you somehow
Hunting you I can smell you alive Your heart pounding in my head
Calling me Killing me I won't let you pull me down Saving me Raping me Watching me
Watching me Wanting me I can feel you hold me down Fearing you Loving you I won't let you hold me down
Söz: - Müzik: - Albüm: Origin
TERCÜMESİ Perili Uzak ve kayıp sözleri yavaşça fısılda bana Hala beni burda tutan şeyi bulamıyorum Bütün bu zaman boyunca hep şeffaf olduğumda, İçimde, Hala orada olduğunu biliyorum.
Beni izliyorsun, beni istiyorsun Beni zayıflattığını hissedebiliyorum Senden korkuyorum, seni seviyorum Beni zayıflatmana izin vermeyeceğim
Seni arıyorum, kokunu alabiliyorum-canlı Kalbin kafamda küt küt atıyor
Restless She embraced, with a smile As she opened the door. A cold wind blows, it put's a chill into her heart.
You have taken away the trust, You're the ghost haunting through her heart. Past and present are one in her head, You're the ghost haunting through her heart.
Take my hand as i wonder through, All my life i gave to you. Take my hand as i wonder through, All my love i gave to you.
You have taken away the trust, You're the ghost haunting through her heart.
Take my hand as i wonder through, All my life i gave to you. Take my hand as i wonder through, All my love i gave to you.
TERCÜMESİ Yorgun O utandı, bir gülümseme ile O kapıyı açarken. Bir soğuk rüzgar eser, onun kalbine çılgınlık koyar
Sen güveni alıp ----ürdün, Sen bir hayaletsin onun kalbini korkutan Geçmiş ve şuan onun kalbinde
Ellerımi hayal ettiğim gibi tut Tüm hayatımı sana verdim Ellerimi hayal ettiğim gibi tut Tüm aşkımı sana verdim
Sen güveni alıp ----ürdün Sen onun kalbini korkutan bir hayaletsin
Ellerımi hayal ettiğim gibi tut Tüm hayatımı sana verdim Ellerimi hayal ettiğim gibi tut Tüm aşkımı sana verdim
Bloodsucker
Konu: Geri: Evanescence Şarkı Sözleri Perş. Ağus. 05, 2010 3:31 pm
Sally's Song I sense there's something in the wind That feels like tragedy's at hand And though i'd like to stand by him Can't shake this feeling that i have The worst is just around the bend And does he notice my feelings for him? And will he see how much he means to me? I think it's not to be What will become of my dear friend? Where will his actions lead us then? Although i'd like to join the crowd In their enthusiastic cloud Try as i may, it doesn't last And will we ever end up together? No, i think not, it's never to become For i am not the one
TERCÜMESİ Sally'nin Şarkısı Rüzgârda oralarda bir şey hissediyorum Sanki trajedi varmış gibi hissettiriyor Ve ona arka çıkmayı(Onunla beraber bulunmayı) sevmeme rağmen Hissettiğim bu duyguyu sallayamıyorum En kötüsü sadece kıvrımın etrafında Ve ona karşı olan duygularımı fark etti mi? Ve onun bana göre ne kadar önemli olduğunu görecek mi? Sanırım olmayacak Ne gelecek benim sevgili arkadaşım? O zaman onun hareketleri bize nerede yol gösterecek? Kalabalığa katılmayı sevmeme rağmen Onların hevesli bulutlarına Yapabildiğim kadar deniyorum, tükenmiyor Ve biz hiç sonuna kadar bitirecek miyiz? Hayır, sanırım değil, bu asla gelmeyecek Ben tek olmadığım için
Bloodsucker
Silver Rain Fell Cigarette lit My plans to quit And i know i can but i know i will forget it Stuck here, i need something quick Jus' to stop me thinking Always loud, always in Jus' come in to me
Excuse me please, what have you got? Get me out of my head while i've still got the courage But not so out, just out enough till i feel like i'm takin' off
The rain falls down, i'm not alone Covers all of us in silver line, silver line And all i beg you stay with me Let it rain all night
What a gift, this short visit And i know i'll go just as quick as i came in Night stick, my finger tips Jus' stop me thinking Always out, always in Oh jus' come in to me
Excuse me please what have you got Get me out of my head while i've still got the courage Not so out, just out enough till i feel like i'm takin' off And the rain fall down, i'm so alone And covered all of us with silver line, in silver line And all i beg you stay with me Let it rain all night
I'm always out, always in Jus' come in to me Not so out, just out enough till i feel like i'm takin' off And the rain falls down, i'm not alone And covers all of us in silver line, in silver line And all i beg you stay with me Let it rain all night, oh oh And the rain falls down, i'm not alone It covers up in a silver line, in silver line And all i beg you stay with me Let it rain all night
Bloodsucker
Snow White Queen Stoplight, lock the door. Don't look back. Undress in the dark, And hide from you, All of you.
You'll never know the way your words have haunted me. I can't believe you'd ask these things of me. You don't know me.
You belong to me, My snow white queen. There's nowhere to run, so let's just get it over. Soon i know you'll see, You're just like me. Don't scream anymore my love, 'cause all i want is you.
Wake up in a dream. Frozen fear. All your hands on me. I can't scream
I can't escape the twisted way you think of me. I feel you in my dreams and i don't sleep.
You belong to me, My snow white queen. There's nowhere to run, so let's just get it over. Soon i know you'll see, You're just like me. Don't scream anymore my love, 'cause all i want is you
I can't save your life, Though nothing i bleed for is more tormenting. I'm losing my mind and you just stand there and stare as my world divides.
You belong to me, My snow white queen. There's nowhere to run, so let's just get it over. Soon i know you'll see, You're just like me. Don't scream anymore my love, 'cause all i want is you.
TERCÜMESİ Pamuk Prenses Işıkları söndür.kapıları kilitle Arkana bakma Karanlıkta soyun Ve kendinden Bütün benliğinden saklan Senin kelimelerinin beni nasıl ele geçirdiğini bilemezsin Bunları bana soracağına inanamıyorum Beni tanımıyorsun Bana aitsin Benim pamuk prensesim Gidecek yer yok,bu yüzden üstesinden gelelim Yakında beni görecegini biliyorum Tıpkı benim gibisin Artık bağırma aşkım,cünkü tek istediğim sensin
Rüyanda uyan Donmus korkulardan Bütün ellerin üzerimde Bağıramıyorum
Benim hakkında düşündüğün delice yollardan kaçamıyorum Seni rüyalarımda hissediyorum ve uyumuyorum Bana aitsin Benim pamuk prensesim Gidecek yer yok,bu yüzden üstesinden gelelim Yakında beni göreceğini biliyorum Tıpkı benim gibisin
Artık bağırma aşkım,çünkü tek istedigim sensin Hayatını kurtaramam Uğruna kan döktüğüm hiç birsey bu kadar acı olmasa da Aklımı kaçırıyorum ve sen sadece orada duruyorsun ve benim dünyamı parçalara bölecek şekilde bakıyorsun
Bana aitsin Benim pamuk prensesim Gidecek yer yok,bu yüzden üstesinden gelelim Yakında beni göreceğini biliyorum Tıpkı benim gibisin Artık bağırma aşkım,cünkü tek istediğim sensin