Konu: Evanescence Şarkı Sözleri Perş. Ağus. 05, 2010 3:18 pm
Konunun ilk mesajı :
Evanescence-Together Agein "Together Again"
Never thought that I'd be leaving you today So alone and wondering why I feel this way So wide the world Can love remember how to get me home to you Someday
We'll be together again All just a dream in the end We'll be together again
So many fears were swimming around and around in my mind Who would have dreamed the secrets we would find
I've found a world where love and dreams and darkness all collide Maybe this time we can leave our broken world behind
We'll be together again All just a dream in the end
Yazar
Konu: Geri: Evanescence Şarkı Sözleri Perş. Ağus. 05, 2010 3:31 pm
So Close I've spent so much time throwing rocks at your window That i never even knocked on the front door
I walk by statues never even made one chip But if i could leave a mark on the monument of the heart I just might lay myself down for a little more than i had the last day
Wait a time to spare these lies we tell ourselves These days have come and gone But this time is sweeter than honey
Söz: - Müzik: - Albüm: -
TERCÜMESİ Çok Yakın Senin pencerene kayalar fırlatarak çok fazla zaman harcadım Ön kapını hiç çalmadım bile
Bir çentik bile atılmamış heykellerin yanında yürüdüm, Ama eğer bir iz bırkabilseydim kalp anıtında Yalnızca, geçen günkinden biraz daha fazla uzanabilirdim
Birbirimize anlattığımız bu yalanları ayırmak için bir zaman bekle, O günler geldi ve gitti Ancak bu zaman baldan daha tatlı
Bloodsucker
Konu: Geri: Evanescence Şarkı Sözleri Perş. Ağus. 05, 2010 3:32 pm
Solitude How many times have you told me you love her As many times as i've wanted to tell you the truth How long have i stood here beside you I live through you You looked through me
Ooh, solitude, Still with me is only you Ooh, solitude, I can't stay away from you
How many times have i done this to myself How long will it take before i see When will this hole in my heart be mended Who now is left alone but me
Ooh, solitude, Forever me and forever you Ooh, solitude, Only you, only true
Everyone leaves me stranded Forgotten, abandoned, left behind I can't stay here another night
Your secret admirer Who could it be
Ooh, can't you see All along it was me How can you be so blind As to see right through me
And ooh, solitude, Still with me is only you Ooh, solitude, I can't stay away from you
Ooh, solitude, Forever me and forever you Ooh, solitude, Only you, only true
TERCÜMESİ Yalnızlık Onu sevdiğini bana kaç kez söyledin Gerçeği sana o kadar kez söylemek istedim Ne kadar süre burada yanında durdum Senin içinde yaşıyorum İçime doğru baktın Ooh yalnızlık Hala yanımda tek sen varsın Ooh yalnızlık Senden ayrı kalamıyorum Kaç kere kendime bunu yaptım Görmem için ne kadar zaman geçmesi gerek Kalbimdeki bu boşluk ne zaman iyileşecek Benden başka kim yalnız başına şimdi Ooh yalnızlık Daima ben ve daima sen Ooh yalnızlık Tek gerçek sensin Herkes beni zor durumda bırakıyor Unutulmuş, terkedilmiş, geride kalmış Bir gece daha burada kalamam Sırrın kalbimde Başka kim olabilirdi Ooh göremiyor musun O hep bendim Nasıl bu kadar kör olabiliyorsun İçimi görebilirken Ve ooh yalnızlık Hala yanımda tek sen varsın Ooh yalnızlık Senden ayrı kalamıyorum Ooh yalnızlık Daima ben ve daima sen Ooh yalnızlık Tek gerçek sensin
Bloodsucker
Konu: Geri: Evanescence Şarkı Sözleri Perş. Ağus. 05, 2010 3:32 pm
Surrender Is this real enough for you? You were so confused Now that you've decided to stay We'll remain together You can't abandon me You belong to me
Breathe in and take my life in you No longer myself, only you There's no escape in me, my love, Surrender
Darling, there's no sense in running You know i will find you Everything is perfect now We can live forever You can't abandon me You belong to me
Hands up slowly, Give into...
Surrender (4)
TERCÜMESİ Teslim Ol Bu yeterince gerçek mi senin için Kafan çok karışık Şimdi sen burda kalmaya karar verdin Biz birlikte kalacağız Beni terk edemzsin Sen bana aitsin Nefes al ve hayatımı içine al Artık ben yokum, sadece sen Benden kaçış yok, aşkım Teslim ol Sevgilim, kaçmanın anlamı yok Biliyorsun seni bulacağımı Her şey mükemmel şimdi Sonsuza kadar yaşayabiliriz Beni terk edemezsin Sen bana aitsin Nefes al ve hayatımı içine al Artık ben yokum, sadece sen Benden kaçış yok, aşkım Teslim ol
Bloodsucker
Konu: Geri: Evanescence Şarkı Sözleri Perş. Ağus. 05, 2010 3:33 pm
Sweet Sacrifice It's true, we're all a little insane. But it's so clear, Now that i'm unchained.
Fear is only in our minds, Taking over all the time. Fear is only in our minds but it's taking over all the time.
You poor sweet innocent thing. Dry your eyes and testify. You know you live to break me. don't deny. Sweet sacrifice.
One day i'm gonna forget your name, And one sweet day, you're gonna drown in my lost pain.
Fear is only in our minds, Taking over all the time. Fear is only in our minds but it's taking over all the time.
You poor sweet innocent thing. Dry your eyes and testify. And oh you love to hate me don't you, honey? I'm your sacrifice.
(i dream in darkness I sleep to die, Rase the silence, Erase my life, Our burning ashes Blacken the day, A world of nothingness, Blow me away.)
So you wonder why you hate? Are you still too weak to survive your mistakes?
You poor sweet innocent thing. Dry your eyes and testify. You know you live to break me. Don't deny. Sweet sacrifice.
Söz: - Müzik: - Albüm: The Open Door
TERCÜMESİ Tatlı Kurban Bu doğru, hepimiz birazcık çılgınız Ama çok açık Artık bunu serbest bıraktım
Korku sadece aklımızda Bütün zamanı ele geçiriyor Korku sadece aklımızda ama bütün zamanı ele geçiriyor
Seni zavallı, tatlı, saf şey Gözlerini kurula ve kanıtla Beni mahfetmek için yaşadığını biliyorsun inkar etme Tatlı kurban
Birgün senin ismini unutacağım Ve tatlı birgünde, benim kayıp ızdırabımda boğulacaksın
Korku sadece aklımızda Bütün zamanı ele geçiriyor Korku sadece aklımızda ama bütün zamanı ele geçiriyor
Seni zavallı,tatlı,saf şey Gözlerini kurula ve tanıklık et Ve benden nefret etmek için beni seviyorsun değilmi tatlım? Senin kurbanınım
Karanlıkta hayal kuruyorum Ölmek için uyurum Sil sessizliği Sil hayatımı Yanan küllerimiz Günü karartıyor Hiçliğin dünyasında Üfle beni uzaklara
Neden nefret ettiğini merak ediyor musun? Hala,güçsüzlüğü hayatta kalmaya mı benzetiyorsun?
Seni zavallı,tatlı,saf şey Gözlerini kurula ve tanıklık et Ve benden nefret etmek için beni seviyorsun değilmi tatlım? Senin kurbanınım
Bloodsucker
Taking Over Me You don't remember me but i remember you I lie awake and try so hard not to think of you But who can decide what they dream? and dream i do..
I believe in you........ I'll give up everything just to find you I have to be with you To live, to breathe, you're taking over me
Have you forgotten all i know and all we had? You saw me mourning my love for you And touched my hand I knew you loved me then
I believe in you........ I'll give up everything just to find you I have to be with you To live, to breathe, you're taking over me
I look in the mirror and see your face If i look deep enough So many things inside that, just like you, are taking over
I believe in you..... I'll give up everything just to find you I have to be with you To live, to breathe, you're taking over me
(taking over me)....your taking over me (taking over me)......taking over me...
Söz: - Müzik: - Albüm: Fallen
TERCÜMESİ Taking Over Me Beni hatırlamıyorsun ama ben seni hatırlıyorum Uyanık yatıyorum ve seni düşünmemeye çalışıyorum Fakat kim neyi düşleyeceğine karar verebilir ki Ve düşlüyorum...
Sana inanıyorum Seni bulmak için her seyden vazgeçeceğim Seninle olmak zorundayım yaşamak ,nefes almak için Beni ele geçiriyorsun
Bildiklerimi ve yaşadıklarımızı unuttun mu? Beni yaşını tutarken gördün aşkım Ve ellerime dokundun Biliyordum o zaman beni seviyordun
Sana inanıyorum Seni bulmak için her seyden vazgeçeceğim Seninle olmak zorundayım yaşamak, nefes almak için Beni ele geçiriyorsun
Aynaya bakıyorum ve senin yüzünü görüyorum eğer yeterince derin bakarsam İçerde tıpkı senin gibi bir çok şey kontrolü ele geçiriyor
Bloodsucker
The Last Song I'm Wasting On You Sparkling grey, in my own veins Any more than a whisper Any sudden movement of my heart And i know, i know i'll have to watch them pass away
Just get through this day
Give up your way, you could be anything, Give up my way, And lose myself, Not today That's too much guilt to pay
Sickened in the sun You dare tell me you love me But you held me down and screamed you wanted me to die Honey you know, you know i'd never hurt you that way
You're just so pretty in your pain
Give up my way, and i could be anything I'll make my own way Without your senseless hate....hate...hate.....hate
So run, run, run And hate me, if it feels good I can't hear your screams anymore
You lied to me But i'm older now And i'm not buying baby
Demanding my responses Don't bother breaking the door down I found my way out
And you'll never hurt me again
TERCÜMESİ Senin İçin Harcadıgım Son Şarkı Parlayan gri kendi damarlarımın içinde Fısıltıdan daha fazlası Kalbimin her ani hareketi Ve ben biliyorum,biliyorum onların geçip gitmesini bekleyeceğim
Bu günü atlatmak için
Yolunu ver, herşey olabilirsin Yolumu ver, Ve beni kaybet Bugün değil Çok fazla ödenmesi gereken şuç var
Dertliyim güneşte Bana beni sevdiğini söylemeye cesaret et Ama sen beni bırakmadın ve ölememi istediğin için haykırdın Tatlım biliyorsun ki ben seni hiç bir zaman o şekilde incitmedim
Acının içinde çok güzelsin
Yoluma gitmeme izin ver Ve ben herşey olabilirim Ben kendi yolumu bulacağım Senin duygusuz nefretinsiz nefret... nefret.... nefret...
O zaman koş,koş,koş Benden nefret et,hoşuna gidiyorsa.. Senin çığlıklarını duyamıyorum artık
Bana yalan söyledin Ama şimdi olgunlaştım Ve artık kanmıyorum tatlım...
Sorumluklarımdan talep ederek Sakın garipseme kapıyı kırmama Çıkış yolumu buldum
Ve sen beni bir daha hic inciteyemeceksin.
Bloodsucker
Konu: Geri: Evanescence Şarkı Sözleri Perş. Ağus. 05, 2010 3:34 pm
The Only One "the only one"
When they all come crashing down, midflight, You know you're not the only one. When they're so alone they find a back door out of life. You know you're not the only one.
We're all grieving, Lost and bleeding.
All our lives, We've been waiting For someone to call our leader. All your lies, I'm not believing. Heaven shine a light down on me.
So afraid to open your eyes, hypnotized. You know you're not the only one that never understood this life. And you're right, i don't deserve you but you know i'm not the only one.
We're all grieving, Lost and bleeding.
All our lives, We've been waiting For someone to call our leader. All your lies, I'm not believing. Heaven shine a light down on me.
Don't look down, Don't look into the eyes of the world beneath you. Don't look down, you'll fall down, You'll become their sacrifice.
Right or wrong. Can't hold onto the fear that i'm lost without you. If i can't feel, i'm not mine, I'm not real.
All our lives, We've been waiting For someone to call our leader. All your lies, I'm not believing, Heaven shine a light down on me.
TERCÜMESİ Bir Tek Herkes uçuşun ortasında hızla düşerken Biliyorsun bir tek sen değilsin Onlar bu kadar yalnızken hayata tutunan bir arka kapı buldular Biliyorsun bir tek sen değilsin
Hepimiz acı çekiyoruz Kaybolduk kanıyoruz
Hayatlarımız boyunca Beklıyoruz Birinin liderimizi çağırmasını Bütün yalanlarına İnanmıyorum Cennet bana karşı ışık saçıyor
Gözlerini açmaya öyle korkuyorsun ki, uyuşmuşsun Biliyorsun bir tek sen değilsin bu hayatı hiç anlamayan Ve haklısın, seni hak etmiyorum ama biliyorsun bir tek ben değilim
Hepimiz acı çekiyoruz Kaybolduk ve kanıyoruz
Hayatımız boyunca Beklıyoruz Birinin liderimizi çağırmasını Bütün yalanlarına İnanmıyorum Cennet bana karşı ışık saçıyor
Aşağı bakma Altındaki dünyanın gözlerine bakma Aşağı bakma, düşeceksin Onların kurbanı olacaksın
Doğru ya da yanlış Sensiz kaybolduğum korkusuna dayanamıyorum Eğer hissedemezsem, kendim değilimdir Gerçek değilimdir
Hayatımız boyunca Bekliyoruz Birinin liderimizi çağırmasını Bütün yalanlarına İnanmıyorum Cennet bana karşı ışık saçıyor
Bloodsucker
The Open Door All that i'm living for, All that i'm dying for, All that i can't ignore alone at night.
I can feel the night beginning. Separate me from the living. Understanding me, After all i've seen. Piecing every thought together, Find the words to make me better. If i only knew how to pull myself apart.
All that i'm living for, All that i'm dying for, All that i can't ignore alone at night. All that i'm wanted for, Although i wanted more. Lock the last open door, my ghosts are gaining on me.
I believe that dreams are sacred. Take my darkest fears and play them Like a lullaby, Like a reason why, Like a play of my obsessions, Make me understand the lesson, So i'll find myself, So i won't be lost again.
All that i'm living for, All that i'm dying for, All that i can't ignore alone at night. All that i'm wanted for, Although i wanted more. Lock the last open door, my ghosts are gaining on me.
Guess i thought i'd have to change the world to make you see me, To be the one. I could have run forever, But how for would i have come Without mourning your love?
Should it hurt to love you? Should i feel like i do? Should i lock the last open door, My ghosts are gaining on me.
TERCÜMESİ Açık Kapı Tüm yaşadıklarım Uğruna tüm öldüklerim Tüm önemsediklerim gecede yanlız Gecenın başladığını hissedebiliyorum Benı hayattan ayırıyor Benı anlıyor Bütün gördüklerimden sonra Bütün düşüncelerim birleşiyor Benı iyi yapacak kelımeleri bul Keşke kendimken kopmayı bilseydim Tüm yaşadıklarım Uğruna tüm öldüklerim Tüm önemsediklerim gecede yanlız Çok istemem rağmen son açık kapıda kilitlendi hayaletlerimi beni kazanıyor İnanıyorum ki rüyalar kutsaldır En karanlık korkularımı al ve onlarla oyna Bir oyuncak gibi sebebi Benim saplantılarımın oyunu gibi Dersi anlamamı sağla Sağlaki kendimi bulayım Ve tekrar kaybolmayayımtüm yaşadıklarım Uğruna tüm öldüklerim Tüm önemsediklerim gecede yanlız Çok istemem rağmen son açık kapıda kilitlendi hayaletlerimi beni kazanıyor Hayatı senin beni görmen için değiştirmek isterdim Senin bir numaran olmak için Sonsuza kadar koşabilirdim Fakat sana ne kadar yaklaşabilirdim Senin aşkın için yalvarmadan Tüm yaşadıklarım Uğruna tüm öldüklerim Tüm önemsediklerim gecede yanlız Çok istemem rağmen son açık kapıda kilitlendi hayaletlerimi beni kazanıyor Seni sevmek incitebilirmi beni? Yaptığım gibi hissedebilirmiyim? Son açık kapıyı kilitlemelimiyim? Hayaletlerim beni kazanıyor
Bloodsucker
Thoughtless All of my hate cannot be bound I will not be drowned by your thoughtless scheming Now you can try to tear me down Beat me to the ground, i will see you screaming
Thumbing through the pages of my fantasies Pushing all the mercy down, down, down I want to see you try to take a swing at me Come on, going to put you on the ground, ground, ground
Why are you trying to make fun of me You think it's funny, what the fuck you think it's doing to me You take your turn lashing out at me I want you crying with your dirty ass in front of me
All of my hate cannot be bound I will not be drowned by your thoughtless scheming Now you can try to tear me down Beat me to the ground, i will see you screaming
Thumbing through pages of my fantasies I'm above you, smiling at you, drown, drown, drown I want to kill and rape you the way you raped me And i'll pull the trigger and you're down, down, down
Why are you trying to make fun of me You think it's funny, what the fuck you think it's doing to me You take your turn lashing out at me I want you crying with your dirty ass in front of me
All of my hate cannot be bound I will not be drowned by your thoughtless scheming Now you can try to tear me down Beat me to the ground, i will see you screaming
All my friends are gone They died They all screamed and cried I'm going to take you down Going to take you down Going to take you down Going to take you down
All of my hate cannot be bound I will not be drowned by your thoughtless scheming Now you can try to tear me down Beat me to the ground, i will see you screaming now All of my hate cannot be bound I will not be drowned by your thoughtless scheming Now you can try to tear me down Beat me to the ground, i will see you screaming
TERCÜMESİ Patavatsız Fantazilerimin sayfalarını karıştırıyorum Bütün merhametimi yok ediyorum Senin bana doğru sallanmaya çalıştığını görmek istiyorum Hadi gel seni yere sereceğim yere, yere, yere Neden benimle eğlenmeye çalışıyorsun? Komik olduğunu mu sanıyorsun? Bana ne b.kluk yaptığını sanıyorsun? Sert bir çıkış yap Benim önümde g*tünün b*kyla ağlamanı istiyorum Bütün nefretim bulunamaz Senin düşüncesiz çığlıkların arasında boğulmayacağım Beni parçalamaya çalışabilirsin Beni yere düşene kadar döv Bağırdığını göreceğim Bütün arkadaşlarım gitti, öldüler(Seni alt edeceğim) Hepsi bağırdılar ve ağladılar (Seni alt edeceğim) Asla sırtımı duvara dayamam Seni alt edeceğim
Bloodsucker
Konu: Geri: Evanescence Şarkı Sözleri Perş. Ağus. 05, 2010 3:35 pm
Tourniquet I tried to kill the pain But only brought more I lay dying And i'm pouring crimson regret and betrayal I'm dying praying bleeding and screaming Am i too lost to be saved Am i too lost?
My god my tourniquet Return to me salvation My god my tourniquet Return to me salvation
Do you remember me Lost for so long Will you be on the other side Or will you forget me I'm dying praying bleeding and screaming Am i too lost to be saved Am i too lost?
My god my tourniquet Return to me salvation My god my tourniquet Return to me salvation
My wounds cry for the grave My soul cries for deliverance Will i be denied christ Tourniquet My suicide
TERCÜMESİ Sargı Bezi Acıyı öldürmek istedim Ama sadece daha çok getirdim Ölmeye layığım Ve kıpkırmızı bir pişmanlık ve ihanet akıtıyorum Ölüyorum, dua ediyorum, kanıyorum ve bağırıyorum Kurtarılamayacak kadar kayıp mıyım? Çok mu kayıbım
Tanrım, Kurtuluşu bana geri ver Tanrım, sargı bezim Kurtuluşu bana geri ver
Beni hatırlıyor musun? Çok uzun süredir kayıbım Diğer tarafta olacak mısın? Ya da beni unutacak mısın? Ölüyorum, dua ediyorum, kanıyorum ve bağırıyorum Kurtarılamayacak kadar kayıpmıyım Çok mu kayıbım
Tanrım, Kurtuluşu bana geri ver Tanrım, sargı bezim Kurtuluşu bana geri ver
Yaralarım mezar için ağlıyor Ruhum kurtuluş için ağlıyor Red mi edileceğim tanrım Sargı bezi İntiharım
Bloodsucker
Understanding You hold the answer deep within your own mind. consciously you've forgotten it. that's the way the human mind words. whenver something is too unpleasant, too shameful for us to entertain we reject it, we erase it from our memory, but the imprint is always there.
We wash it all away, we wish it all away, we hope it all away, we ??? it all away.
The pain that grips you The fear that binds you Releases life in me In our mutual shame we hide our eyes To blind them from the truth that finds a way to who we are
Please don't be afraid When the darkness fades away The dawn will break the silence screaming at our hearts My love for you still grows This i do for you Before i try to fight the truth my final time
We're supposed to try to be real. we feel alone when we're not together, and that is real.
Can't wash it all away Can't wish it all away Can't cry it all away Can't scratch it all away
Lying beside you Listening to you breathe The light that flows inside of you burns inside of me Hold and speak to me Of love without a sound Tell me you will live through this and i will die for you Cast me not away Say you'll be with me For i know i cannot bear it all alone
You're not alone, honey, never. never.
Can't fight it all away Can't hope it all away Can't scream it all away It just won't fade away
Can't wash it all away Can't wish it all away Can't throw it all away Can't scratch it all away
Can't fight it all away Can't hope it all away Can't scream it all away ? it all away ? it all away
But the imprint is always there, nothing is ever really forgotten
Because i'm dying too, Because i'm dying too, Because i'm dying too, Because i'm dying too, Because i'm dying too
TERCÜMESİ Anlayış Anlayış Cevaba kendi aklınla sahipsin. Kasten onu unutmuşsun. İnsan aklı bu şekilde çalışır. Ne zaman bir şey kabul etmek için çok nahoş, çok utanç verici olsa, hafızamızdan sileriz, ama izler her zaman oradadır. (Burada "entartain"i kabul etmek diye çevirdim, bu daha az kullanılan anlamı, bir de eğlendirmek anlamı var.) Oooh.. Hepsini siliyoruz, hepsini dileyip geçiyoruz, hepsini umut edip geçiyoruz, hepsine ağlayıp geçemeyiz.
Seni pençeleyen acı Seni saran korku Bende hayat ortaya çıkarıyor. Ortak utancımızda gözlerimizi saklıyoruz Onların bizim kim olduğumuza bir yol bulan gerçeği görmemelerini sağlamak için Lütfen korkma Karanlık silindiğinde Şafak kalplerimize bağıran sessizliği bozacak Sana olan aşkım hala büyüyor Bunu senin için yapıyorum Son zamanımda gerçekle savaşmadan önce
Uğraşıp gerçek olmak zorundayız ve yalnız hissettiğinde, beraber olmadığında, bu gerçek.
Yanında yatıyorum Nefes alışını dinliyorum Senin içinde dolaşan ışık benim içimde yanıyor Tut ve konuş benimle Aşkı hiçbir ses olmadan Bunu yaşayıp atlatacağını söyle ve senin için ölürüm Beni bir kenara atma Benimle olacağını söyle Çünkü biliyorum ki yalnız başıma dayanamam
Yalnız değilsin, tatlım. asla. asla.
Hepsiyle mücadele edemem Hepsini umut edip geçemem Hepsine çığlık atıp geçemem Silinip gitmiyor, hayır...
Hepsiyle mücadele edemem Hepsini umut edip geçemem Hepsine çığlık atıp geçemem Hepsini hareket ettir Hepsini hareket ettir
Ama izler hep orada, hiçbir şey gerçekten unutulmaz.
Lütfen benden nefret etme Çünkü edersen ölürüm Çünkü edersen ölürüm Çünkü edersen ölürüm Çünkü edersen ölürüm Çünkü edersen ölürüm
Bloodsucker
Wake Me Up Inside How can you see into my eyes Like open doors? Lading you down into my core, Where i've become so numb.
Without a soul, My spirit's sleeping somewhere cold, Until you find it there and lead it back Home.
(Wake me up) Wake me up inside. (I can’t wake up) Wake me up inside. (Save me) Call my name and Save me from the dark. (Wake me up) Bid my blood to run. (I can’t wake up) Before i come undone. (Save me) Save me from the nothing i've become.
Now that i know what i'm without, You can't just leave me. Breathe into me and make me real. Bring me to life.
(Wake me up) Wake me up inside. (I can’t wake up) Wake me up inside. (Save me) Call my name and Save me from the dark. (Wake me up) Bid my blood to run. (I can’t wake up) Before i come undone. (Save me) Save me from the nothing i've become.
Bring me to life. (i've been living a lie. There's nothing inside) Bring me to life.
Frozen inside without your touch, Without your love, darling. Only you are the life among the dead.
(all of this sight, I can't believe i couldn't see Kept in the dark But you were there in front of me) I've been sleeping a 1000 years it seems. I've got to open my eyes to everything. (without a thought Without a voice Without a soul Don't let me die here. There must be something more). Bring me to life.
Bring me to life. (I've been living a lie. there's nothing inside) Bring me to life
Söz: - Müzik: - Albüm: Anywhere But Home
TERCÜMESİ Hayata Dödür Beni Nasıl bakabiliyorsun gözlerimin içine açık kapılar gibi Seni özüme doğru ----üren Can taşımadan bezdiğim bu yerlerde ruhum soğuklarda uyumaktaydı Sen onu oralarda bulana kadar, Yuvasına geri ----ürüne kadar, içimi uyandırana kadar İçimi uyandır Seslen bana ve kurtar beni karanlıklardan Harekete geçir kanımı, aksın Yaşamadığım belirmeden, Kurtar beni hiçliğimden Neyden mahrum kaldığımı şimdi anlıyorum Beni hemen terk edemezsin İçime nefesini ver ve gerçek yap beni Hayata döndür beni İçimi uyandır İçimi uyandır Seslen bana ve kurtar beni karanlıklardan Harekete geçir kanımı, aksın Yaşamadığım belirmeden, Kurtar beni hiçliğimden Hayata döndür beni Hayata döndür beni Senin dokunuşların Senin sevgin olmadan içim buz tutmuş gibi Tüm bu ölüm arasında hayat sensin İnanamıyorum nasıl göremedim bu kadar zaman Karanlıkta yaşıyordum ama sen orda, önümdeydin. Bin yıldır uyuyormuşum anlaşılan Her şeye açmalıyım gözlerimi Bir tek ses, bir tek düşünce olmayan bu yerde.. Beni ölüme terk etme burada Daha fazlası olmalı Beni hayata döndür İçimi uyandır İçimi uyandır Seslen bana ve kurtar beni karanlıklardan Harekete geçir kanımı, aksın Yaşamadığım belirmeden Kurtar beni hiçliğimden Beni hayata döndür Beni hayata döndür
Bloodsucker
Konu: Geri: Evanescence Şarkı Sözleri Perş. Ağus. 05, 2010 3:36 pm
Weight Of The World Feels like the weight of the world, Like god in heaven gave me a turn. Don't cling to me, i swear i can't fix you. Still in the dark, can you fix me?
Freefall, freefall, all through life.
If you love me, then let go of me. I won't be held down by who i used to be. She's nothing to me.
Feels like the weight of the world, Like all my screaming has gone unheard. And oh, i know you don't believe in me. Safe in the dark, how can you see?
Freefall, freefall, all through life.
If you love me, then let go of me. I won't be held down by who i used to be
TERCÜMESİ Dünya'nın Ağırlığı Dünya'nın ağırlığı gibi duygular Cennetteki tanrının verdiği gibi bir şans ver bana Sıkıca sarılma bana, yemin ederim ki seni tamir edemem Hala karanlıkta, beni tamir edebilir misin?
Serbestçe düş, serbestçe düş, tümüyle hayata doğru
Eğer beni sviyorsan, gitmeme izin ver Eskiden olduğum kişi tarafından alıkonulmayacağım O bir hiç bana göre
Dünyanın ağırlığı gibi duygular Duyulmamış tüm çığlıklarım gibi Ve biliyorum ki bana inanmıyorsun Karanlıkta güvende, nasıl görebilirsin?
Serbestçe düş, serbestçe düş, tümüyle hayata doğru
Eğer beni seviyorsan, gitmeme izin ver Eskiden olduğum kişi tarafından alıkonulmayacağım
Bloodsucker
Where Will You Go You’re too important for anyone There’s something wrong with everything you see But i, i know who you really are You’re the one who cries when you’re alone
[chorus:] But where will you go With no one left to save you from yourself You can’t escape You can’t escape
You think that i can’t see right through your eyes Scared to death to face reality No one seems to hear your hidden cries You’re left to face yourself alone
[chorus]
I realize you’re afraid But you can’t abandon everyone You can’t escape You don’t want to escape
I’m so sick of speaking words that no one understands Is it clear enough that you can’t live your whole life all alone I can hear you in a whisper But you can’t even hear me screaming
[chorus]
I realize you’re afraid But you can’t reject the whole world You can’t escape You won’t escape You can’t escape You don’t want to escape
TERCÜMESİ Nereye Gideceksin Sen birisi için çok önemlisin Gördüğün her şeyde yanlış bir şeyler var Ama ben, ben senin gerçekte kim olduğunu bilyorum Sen yalnız kaldığında ağlayan birisin
Ama nereye gideceksin? Seni kendinden kurtaracak kimsen kalmamış halde Kaçamazsın Kaçamazsın..
Gözlerinin içini göremeyeceğimi düşünüyorsun Gerçekle yüzleşmekten ödün kopuyor Kimse senin gizli çığlıklarını duymuş gibi gözükmüyor Kendinle yalnız başına yüzleşmeye terkedildin
Ama nereye gideceksin? Seni kendinden kurtaracak kimsen kalmamış halde Kaçamazsın Kaçamazsın..
Kortuğunu fark ettim Ama herkesi terk edemezsin Kaçamazsın Kaçmak istemiyorsun Kimsenin anlamadığı kelimeler söylemekten bıktım Tüm hayatını yalnız yaşayamayacağın yeterince açık mı? Senin fısıltılarını duyabiliyorum Ama sen benim çığlıklarımı bile duyamıyorsun
Korktuğunu fark ettim Ama bütün dünyayı reddedemezsin Kaçamazsın Kaçmayacaksın Kaçamazsın Kaçmak istemiyorsun
Bloodsucker
Whisper Catch me as i fall Say you're here and it's all over now Speaking to the atmosphere No one's here and i fall into myself This truth drive me Into madness I know i can stop the pain If i will it all away
[chorus:] Don't turn away (don't give in to the pain) Don't try to hide (though they're screaming your name) Don't close your eyes (god knows what lies behind them) Don't turn out the light (never sleep never die)
I'm frightened by what i see But somehow i know That there's much more to come Immobilized by my fear And soon to be Blinded by tears I can stop the pain If i will it all away
[chorus]
Fallen angels at my feet Whispered voices at my ear Death before my eyes Lying next to me i fear She beckons me Shall i give in Upon my end shall i begin Forsaking all i've fallen for I rise to meet my end
[chorus]
TERCÜMESİ Fısıltı Düşerken beni yakala Burada olduğunu ve her şeyin bittiğini söyle Çevreye konuş Hiç kimse yok burada ve kendime düşüyorum Bu gerçek beni çıldırtıyor Aklımdan çıkartırsam bu acıyı durdurabileceğimi biliyorum Geri çevirme Acıya teslim olma Gizlenmeyi deneme Adını haykırdıkları halde Gözlerini kapatma Onların arkasındaki yatanları tanrı biliyor Işığı kapatma Asla uyuma, asla ölme Gördüklerimden korktum Ama bir şekilde biliyorum ki daha olacak çok şey var Korkum tarafından durağanlaştırıldım Ve yakında gözyaşlarım tarafından kör edileceğim Aklımdan çıkartırsam bu acıyı durdurabileceğimi biliyorum Acı teslim olma Gizlenmeyi deneme Adını haykırdıkları halde Gözlerini kapatma Onların arkasındaki yatanları tanrı biliyor Işığı kapatma Asla uyuma, asla ölme Asla uyuma, asla ölme Düşmüş melekler benim yanımda Kulağıma sesler fısıldıyorlar Gözlerim ölmeden önce Yanımda yatıyorlar, korkuyorum O beni çağırıyor, teslim olmalı mıyım Sonumu başlatmalı mıyım Tüm aşık olduklarımı terkediyorum, sonumla buluşmak için yükseliyorum
Bloodsucker
You The words have been drained from this pencil Sweet words that i want to give you And i can't sleep, i need to tell you... goodnight
When were together i feel perfect When i'm pulled away from you i fall apart
All that you say is sacred to me Your eyes are so blue, i can't look away as we lay in the stillness You whisper to me, amy, marry me, promise you'll stay with me Oh you don't have to ask me, you know you're all that i live for You know i'd die just to hold you, stay with you Somehow i'll show you that you are my night sky I've always been right behind you Now i'll always be right beside you
So many nights i've cried myself to sleep Now that you love me i love myself I never thought i would say that I never thought there'd be you
TERCÜMESİ Sen Kelimeler bu kalemin ucundan aktı Sana vermek istediğim tatlı kelimeler Ve uyuyamıyorum, sana söylemeye ihtiyacım var... iyi geceler Birlikte olduğumuzda mükemmel hissediyorum Senden uzağa çekildiğimde, parçalanıyorum Tüm söylediklerin benim için kutsal Gözlerin o kadar mavi ki, hareketsizlikte uzanırken uzaklara bakamıyorum Bana fısıldyrosun, bayan, evlen benimle, benimle kalacağına söz ver Bana sormak zorunda değilsin, biliyorsun sen yaşamamı tek nedenisin Sadece sana sarılmak,seninle kalmak için ölebileceğimi biliyorsun Bir şekilde sana, senin gecemin gökyüzü olduğunu göstereceğim Her zaman senin hemen arkanda oldum Şimdi her zaman senin hemen yanında olacağım Birçok gece uyumak için ağladım Şimdi beni sevdiğin için, kendimi seviyorum Bunu söyleyeceğimi asla düşünmedim Orada olacağını asla düşünmedim
Bloodsucker
You Never Call Me When You're Sober Don't cry to me. If you loved me, You would be here with me. You want me, Come find me. Make up your mind.
Should i let you fall? Lose it all? So maybe you can remember yourself. Can't keep believing, We're only deceiving ourselves . And i'm sick of the lie, And you're too late.
Don't cry to me. If you loved me, You would be here with me. You want me, Come find me. Make up your mind.
Couldn't take the blame. Sick with shame. Must be exhausting to lose your own game. Selfishly hated, No wonder you're jaded. You can't play the victim this time, And you're too late.
Don't cry to me. If you loved me, You would be here with me. You want me, Come find me. Make up your mind.
You never call me when you're sober. You only want it cause it's over, It's over.
How could i have burned paradise? How could i - you were never mine.
So don't cry to me. If you loved me, You would be here with me. Don't lie to me, Just get your things. I've made up your mind
TERCÜMESİ Beni Hiç Ayıkken Aramıyorsun Bana gelip ağlama Beni sevseydin Burada benimle birlikte olurdun Beni istiyorsan Gel bul beni Kararını ver Düşmene izin vermeli miyim? Her şeyi kaybetmene? Böylece belki kendini hatırlayabilirsin İnanmayı sürdüremem Sadece kendimizi kandırıyoruz Ve ben yalandan bıktım Ve sen çok geç kaldın
Nakarat
Suçu üstlenemiyorsun Utancından hasta oldun Kendi oyununu kaybetmek yorucu olmalı Bencilce nefret ettin Şüphesiz bitkinsin Bu kez kurbanı oynayamazsın Ve sen çok geç kaldın
Nakarat
Beni hiç ayıkken aramıyorsun Bunu sadece bitmiş olduğu için istiyorsun Artık bitti Cenneti nasıl yakmış olabilirim? Nasıl? sen asla benim olmadın
Bloodsucker
Konu: Geri: Evanescence Şarkı Sözleri Perş. Ağus. 05, 2010 3:37 pm
Your Star I can't see your star. I can't see your star. Though i patiently waited, bedside, for the death of today. I can't see your star. The mechanical lights of lisbon frightened it away.
And i'm alone now, Me and all i stood for. We're wandering now. All in parts in pieces, swim lonely, find your own way out.
I can't see your star. I can't see your star. How can the darkness feel so wrong?
And i'm alone now, Me and all i stood for. We're wandering now. All in parts in pieces, swim lonely, find your own way out.
So far away. It's growing colder without your love. Why can't you feel me calling your name? Can't break the silence, It's breaking me.
All my fears turn to rage.
And i'm alone now, me And all i stood for. We're wandering now. All in parts and pieces, swim lonely, find your own way out.
TERCÜMESİ Senin Yıldızın Yıldızını göremiyorum Yıldızını göremesem bile Seni,bugünün sonu için yatağının yanında sabırla bekledim Yıldızını göremiyorum Lisbonun mekanik ışıkları onu uzakta korkuttu
Ve şimdi kendim için ve burada kaldığım herkes için yalnızım Şimdi doğru yoldan sapıyoruz Hepsi bir bölümde bir parçada kimsesiz yüzüyorlar Sen kendini yolun dışında bul
Yıldızını göremiyorum Yıldızını göremiyorum Karanlık nasıl bukadar yanlış hissedebiliyor?
Ve şimdi kendim için ve burada kaldığım herkes için yalnızım Doğru yoldan sapıyoruz Hepsi bir bölümde bir parçada kimsesiz yüzüyorlar Sen kendini yolun dışında bul
Çok uzakta Senin sevgin olmadan daha soğuk büyüyor Neden senin adını haykırdığımı hissedemiyorsun? Sessizliği bozamıyorum O beni kontrol ediyor
-bütün korkularım öfkeye dönüşüyor
Ve şimdi kendim için ve burada kaldığım herkes için yalnızım -doğru yoldan sapıyoruz -hepsi bir bölümde bir parçada kimsesiz yüzüyorlar -sen kendini yolun dışında bul
Bloodsucker
Konu: Geri: Evanescence Şarkı Sözleri Perş. Ağus. 05, 2010 3:37 pm
Zero My reflection, dirty mirror There's no connection to myself I'm your lover, i'm your zero I'm in the face of your dreams of glass So save your prayers For when we're really gonna need'em Throw out your cares and fly Wanna go for a ride?
She's the one for me She's all i really need Cause she's the one for me Emptiness is loneliness, and loneliness is cleanliness And cleanliness is godliness, and god is empty just like me Intoxicated with the madness, i'm in love with my sadness Bullshit fakers, enchanted kingdoms The fasion victims chew their charcoal teeth I never let on, that i was on a sinking ship I never let on that i was down You blame yourself, for what you can't ignore You blame yourself for wanting more She's the one for me She's all i really need She's the one for me She's my one and only
TERCÜMESİ Sıfır Yansımam, kirli ayna Kendime bağlantım yok Senin sevgilinim, senin kahramanınım Senin cam rüyalarının yüzündeyim Buyüzden dualarını sakla Onlara gerçekten ihtiyaç duyacağın zaman için. Dikkatini dışarı at ve uç Gezmeye gitmek ister misin?
O benim için bir tane O benim gerçekten ihtiyaç duyduğum herşey Çünkü o benim için bir tane Boşluk yalnızlıktır ve yalnızlık alışılagelmiş temizliktir Ve alışılagelmiş temizlik, dindarlıktır, ve tanrı, sadece benim gibi boş şeydir Çılgınlıktan sarhoş oldu, üzüntümle aşığım Saçmalık uyduran kimseler kırallıkları büyüledi Moda kurbanları onların mangal kömürü dişlerini çiğner Ben asla batan bir geminin üstünde olduğumu söylemem, Asla aşağıda olduğumu söylemem Beni görmezlikten gelemediğin şey için kendini suçluyorsun Daha çok istediğin için kendini suçluyorsun
O benim için bir tane O benim gerçekten ihtiyaç duyduğum herşey O benim için bir tane O benim bir tanem ve tek
meLody.
Konu: Geri: Evanescence Şarkı Sözleri Perş. Ağus. 05, 2010 10:36 pm
ooww ! sağol cnm =)
Bloodsucker
Konu: Geri: Evanescence Şarkı Sözleri Ptsi Ağus. 09, 2010 7:44 am